Kemer Otomobil Festivali'nde Drift Şov - Son Dakika
Güncel

Kemer Otomobil Festivali'nde Drift Şov

Kemer Otomobil Festivali\'nde Drift Şov

Kemer Otomobil Festivali'nde drift şovAntalya'nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Otomobil Festivali, renkli görüntüler oluşturdu.

15.10.2016 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer Otomobil Festivali'nde drift şov

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Otomobil Festivali, renkli görüntüler oluşturdu. Festival kapsamında modifiye edilmiş araçlar drift şov yaptı.

Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi destekleriyle Kemer Motor Sporları Kulübü (KMK) tarafından düzenlenen 3'üncü Kemer Otomobil Festivali'nin ilk gününde modifiye edilmiş araçlar görücüye çıktı. Kemer Ralli Alanı'na kurulan parkurdaki etkinlikte katılımcıların ilgisini çeken modifiye araçlar drift şovlarıyla da nefes kesti. Organizasyonda 'ARAF' adlı rock grubunun konseri ve DJ performansları sunuldu.

KMK Başkanı Serdar Honamlı, 1 yıl aradan sonra otomobil tutkunlarıyla beraber olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Yarın sona erecek etkinliğe yaklaşık bin otomobil ve 7 bin civarında seyirci beklediklerini anlatan Honamlı, Kemer'e büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Gün geçtikçe de büyüyoruz. Organizasyonda emeği geçenlere ve Kemer halkına teşekkür ederim dedi.

Festival kapsamında yarın klasik otomobiller çeşitli gösteriler sunacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kemer Otomobil Festivali'nde Drift Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement