Kemer Tapu Kadastro Müdürü Akdağ'dan Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Kemer Tapu Kadastro Müdürü Akdağ'dan Ziyaretler

Kemer Tapu Kadastro Müdürü Akdağ\'dan Ziyaretler

Kemer Tapu Kadastro Müdürü Salih Akdağ ve beraberindeki heyet, Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu ve Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz’ı makamlarında ziyaret etti.

21.05.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer Tapu Kadastro Müdürü Salih Akdağ ve beraberindeki heyet, Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu ve Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz'ı makamlarında ziyaret etti.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün 168'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle gerçekleşen ziyarette, Kemer Tapu Müdürü Salih Akdağ, Müdür Yardımcısı Murat Kindar ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakamı Cevheroğlu, heyet ile bir süre sohbet etti.

TAPU ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Heyet daha sonra, Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz'ı da makamında ziyaret etti. Kemer'deki tapu çalışmaları hakkında Tapu Müdürü Akdağ, Başkan Vekili Yılmaz'a çeşitli bilgiler verdi. Akdağ,"Genel Müdürlülüğümüz son yıllarda çok büyük teknolojik yeniliklerle imza atmıştır. Yıllar itibariyle işlem sayıları ve hizmet verdiğimiz vatandaş sayısı artmış olmasına rağmen, Genel Müdürlüğümüzün hizmet sunumunda yapmış olduğu teknolojik yeniliklerle iş yükünü azaltıcı ve hizmetin kalitesini arttırıcı uygulamalar gerçekleştirilmiştir" dedi.

TAKBİS SİSTEMİ

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi(TAKBİS) ile tapu ve kadastro kayıtları bilgisayar ortamına aktarılarak tüm faaliyetlerin otomasyon üzerinden yürütülmesinin sağlandığını anlatan Akdağ, şunları kaydetti:

"Müdürlüğümüze yapılan başvurulara ilişkin işlem süreçlerinin hangi aşamada olduğu ve işleme ilişkin gerekli evrak ve harç bilgileri SMS yoluyla işlem taraflarına iletilmektedir. E-tahsilat uygulaması ile bankalar ile yapılan işbirliği sayesinde ATM'ler, görüntülü işlem merkezleri, EFT ya da internet bankacılığı ile herhangi bir dekonta gerek kalmadan tapu harç tahsilatları gerçekleştirilebilmektedir." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kemer Tapu Kadastro Müdürü Akdağ'dan Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement