Kemer Tedavi Gördüğü Hastaneye Yapay Şelale İnşa Etti - Son Dakika
Güncel

Kemer Tedavi Gördüğü Hastaneye Yapay Şelale İnşa Etti

Kemer Tedavi Gördüğü Hastaneye Yapay Şelale İnşa Etti

Tedavi gördüğü hastaneye yapay şelale inşa etti Kemer Devlet Hastanesi psikiyatri polikliniğinde bir süre tedavi gören 68 yaşındaki Ziya Eyisaraç'ın, iki arkadaşı ve Başhekim Yılmaz Çiftçi ile birlikte hastanede inşa ettiği yapay şelale törenle açıldı.

26.08.2015 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tedavi gördüğü hastaneye yapay şelale inşa etti

Kemer Devlet Hastanesi psikiyatri polikliniğinde bir süre tedavi gören 68 yaşındaki Ziya Eyisaraç'ın, iki arkadaşı ve Başhekim Yılmaz Çiftçi ile birlikte hastanede inşa ettiği yapay şelale törenle açıldı.

Kemer merkezdeki 52 yataklı Devlet Hastanesi'nin psikiyatri polikliniğinde mart ayında 15 gün tedavi gören Ziya Eyisaraç, tedavi sürecinin ardından hastaneye kendi hazırladığı 2 kuş maketi hediye etti. Tedavisi tamamlandıktan sonra Hastane Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi'nin evinde ziyaret ettiği Ziya Eyisaraç, hastane bahçesine şelale yapabileceğini söyledi. Bunun üzerine kolları sıvayan Ziya Eyisaraç ve Başhekim Çiftçi, Ramazan ayının ilk günü çalışmalara başladı.

Hayırsever Mustafa Kahraman'ın malzeme desteğiyle yaklaşık 1.5 aylık bir çalışma sonucu tamamlanan yapay şelale Kaymakam vekili Halil Serdar Cevheroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Kürşat Kağan Doğan, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Sağlık İl Müdürü Dr. Ünal Hülür, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Murat Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen ve diğer davetlilerin katıldığı törenle hizmete açıldı.

Arkadaşı Mustafa Kundaksız ve Muharrem Öz'ün de yardım ettiği şelalenin yapımında en büyük emeğin Başhekim Çiftçi'ye ait olduğunu söyleyen Ziya Eyisaraç, bazı günler Başhekim Çiftçi'nin kendilerinden önce gelerek çalıştığını belirtti. Eyisaraç, "Umarım hastaneye gelen hastalar için bir rehabilite yeri olacaktır yaptığımız şelale ve burada gelip kendilerini dinleyip rahatlayacakları bir yer olur" dedi.

Kaymakam vekili Halil Serdar Cevheroğlu, şelalenin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Açılış kapsamında Sağlık İl Müdürü Dr. Ünal Hülür de hastanenin ruhsatını Başhekim Yılmaz Çiftçi'ye verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kemer Tedavi Gördüğü Hastaneye Yapay Şelale İnşa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum'un Bayat ilçesinde mahsur kalan kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı
    21:09 Çorum'un Bayat ilçesinde mahsur kalan kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

    Çorum'un Bayat ilçesinde bir çam ağacında mahsur kalan kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Bayat Belediyesi itfaiye ekipleri, 15 metrelik ağaca merdivenle çıkarak kediyi kurtardı. Kedinin sağlık sorunu olmadığı belirlenince serbest bırakıldı.

  • Avrupa'da Elektrikli Araç Satışları Düşerken Hibrit Araç Satışları Artıyor
    21:09 Avrupa'da Elektrikli Araç Satışları Düşerken Hibrit Araç Satışları Artıyor

    Avrupa pazarında yayınlanan son raporlara göre, elektrikli araç satışları düşüş gösterirken hibrit otomobil satışları ise artış gösterdi. Elektrikli araçlara getirilen teşviklerin geri çekilmesi ve fiyat artışları, kullanıcıların hibrit araçlara yönelmesine neden oldu. Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği'nin raporuna göre, elektrikli araç satışları %11.3 düşüş gösterirken hibrit araç satışları %12.6 arttı. Bu durum, hibrit motorların geleceği hakkında olumlu yorumlara neden oldu.

  • Google, Devasa Yapay Zeka Yatırımı İçin Hazırlanıyor
    21:09 Google, Devasa Yapay Zeka Yatırımı İçin Hazırlanıyor

    Google, yapay zeka departmanının başında olan Demis Hassabis'in açıklamalarına göre yakın zamanda büyük bir yapay zeka girişimi yapmayı planlıyor. Şirketin yapay zeka projelerine toplamda 100 milyar doların üzerinde yatırım yapabileceği belirtiliyor. Bu hamlenin, Microsoft'un 2028 yılında faaliyete geçirmeyi planladığı süper bilgisayara karşı rekabeti kızıştırması bekleniyor. Google'ın yapay zeka alanında sektördeki rakiplerinden daha kabiliyetli olduğu düşünülüyor ve bu teknolojinin insan aklının sınırlarını aşabileceği iddia ediliyor. Google'ın yapay zeka projeleri ve gelişmeleri merakla bekleniyor.

  • Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 14 Gecekondu Etkilendi, 3'ü Kullanılamaz Hale Geldi
    21:08 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 14 Gecekondu Etkilendi, 3'ü Kullanılamaz Hale Geldi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında, toplam 14 gecekondunun etkilendiğini ve 3'ünün kullanılamaz hale geldiğini bildirdi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

  • Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama
    21:06 Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir işletme önünde meydana gelen silahlı kavga olayına karışan ve adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden ikisi tutuklandı. Olayda kullanılan av tüfeği ile birlikte toplam 2 adet ruhsatlı av tüfeğine el konuldu.

  • Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı
    21:03 Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı

    Sivas'ın Kangal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazada, mitsubishi marka pikap aracın takla atması sonucu araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumu ciddiyetini korurken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • İBB Meclisinde, 2023 yılı faaliyet raporu tartışıldı
    21:03 İBB Meclisinde, 2023 yılı faaliyet raporu tartışıldı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, İBB'nin 2023 yılı faaliyet raporu tartışıldı.

  • Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ziyaret Etti
    21:01 Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ziyaret Etti

    Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette yerel yönetimlerle ilgili fikir alışverişi yapıldı ve Altıeylül adına Türk Bayrağı hediye edildi. Mansur Yavaş da Altıeylül'e ziyaret sözü verdi.


Advertisement