Kemik İliği Hastası Zeynep İçin Zaman Daralıyor - Son Dakika
Yerel

Kemik İliği Hastası Zeynep İçin Zaman Daralıyor

Kemik İliği Hastası Zeynep İçin Zaman Daralıyor

Bolu’da kemik iliği hastalığıyla mücadele eden 4 yaşındaki Zeynep Gülcan’ın sağlık durumu ciddiyetini korurken, küçük kızın tedavisine Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam ediyor.

06.05.2016 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da kemik iliği hastalığıyla mücadele eden 4 yaşındaki Zeynep Gülcan'ın sağlık durumu ciddiyetini korurken, küçük kızın tedavisine Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde devam ediyor. Düzenlenen kan bağışı kampanyasında 10 bin kişi Zeynep için kan verdi ancak Zeynep için uygun ilik aylardır bulunamadı.

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, kemik iliği hastalığıyla mücadele eden 4 yaşındaki Zeynep Gülcan'ı hastanede ziyaret etti. Evcil, "Bugün siyasi gündemleri, dünya telaşesini bir tarafa bırakalım. Bir can avucumuzdan kayıp gidiyor, gelin el ele verip kardeşimize sahip çıkalım" dedi.

Adem Evcil, "Zeynep kardeşimiz için düzenlenen kampanyada 10 bin vatandaşımız kan ve ilik bağışı yaptı. Fakat kardeşimize uygun bir ilik bulunamadı. Konu ile ilgili Bolu halkını tekrar duyarlı olmaya ve yeni kampanyalar düzenlemeye davet ediyorum. Verdiğiniz her örnek bir can kurtarabilir. Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'de Allah cc. şöyle buyuruyor. 'Her kim bir can kurtarırsa, bütün insanları kurtarmış gibi olur'. Haydi Bolu el ele Zeynep kardeşimize desteğe" ifadelerini kullandı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kemik İliği Hastası Zeynep İçin Zaman Daralıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement