Kenan Doğulu 14 Temmuz'da - Son Dakika
Kültür Sanat

Kenan Doğulu 14 Temmuz'da

Kenan Doğulu 14 Temmuz\'da

Kenan Doğulu'nun "Aşka Türlü Şeyler"i 14 Temmuz'da bu bi olay yeri'nde!

10.07.2012 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bonus, her yıl düzenlediği "I Love Bonus Yaz Konserleri"ne, Kenan Doğulu ile Çeşme'de devam ediyor! 2009 yılından beri Çeşme'yi kendine hasret bırakan pop sanatçısının yeni albümü "Aşka Türlü Şeyler"den şarkılarını seslendireceği konser; 14 Temmuz, Cumartesi akşamı 23:00'de, Deli İşi Müesseseleri'nin bu sene açılan işletmesi Bu Bi Olay Yeri @ Alaçatı Beach Resort'ta!

Açık hava konserleri için tasarlanan ve mavi ile yeşili bir arada sunabilen ender mekanlardan biri olan Bu Bi Olay Yeri @ Alaçatı Beach Resort; 2009 yılından beri Çeşme'de dört gözle beklenen Kenan Doğulu'yu sahnesinde ağırlayacak. Garanti Bonus'un her yıl düzenlediği "I Love Bonus Yaz Konserleri" kapsamında Çeşme'ye gelecek olan pop sanatçısı, yeni albümü "Aşka Türlü Şeyler"de yer alan en yeni şarkılarını seslendirecek.

Denize sıfır olan Bu Bi Olay Yeri @ Alaçatı Beach Resort'ta müzikseverler, çimlerin üzerinde oturarak yaz esintisiyle sevilen sanatçının "Aşka Türlü Şeyler", "Bisiklet", "Tencere Kapak", "Hayırdır İnşallah", "Bal Gibi" adlı yeni şarkılarını dinleyecekler. Aynı zamanda Doğulu'nun özel sahne şovlarını da izleyecek olan hayranları, mekanda bar haline getirilen eski minibüslerden içeceklerini alarak güzel atmosferin tadını çıkartacaklar.

Bu sene açılan ve sahnesinde Buika, MFÖ, Cem Adrian, Can Bonomo gibi sanatçılara ev sahipliği yapan Bu Bi Olay Yeri @ Alaçatı Beach Resort; BKM organizasyonu ve Bonus sponsorluğunda her yıl düzenlenen "I Love Bonus Yaz Konserleri" kapsamında Kenan Doğulu'yu 14 Temmuz 2012, Cumartesi akşamı 23:00'de sevenleriyle buluşturacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Kenan Doğulu 14 Temmuz'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement