Kenan ve Sinem'den Düğün Tarihlerine Kandil Ayarı - Son Dakika
Magazin

Kenan ve Sinem'den Düğün Tarihlerine Kandil Ayarı

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın, düğün tarihini kandile denk geldiği için öne aldıkları konuşuluyor.

09.03.2016 08:40  Güncelleme: 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti evliliğe bir adım daha yaklaştı. İmirzalıoğlu'nun yılbaşı gecesi Kobal'a romantik bir evlenme teklifi etmiş ve geçtiğimiz günlerde de aile arasında sade bir törenle, aile arasında nişanlanmışlardı.

TEKLİFLERİ KABUL ETMEDİ

Bu düğün için sponsorlar yarışsa da, İmirzalıoğlu hiçbir teklifi kabul etmedi. Cunda'da olacak düğünde Sinem Kobal, Tuvana Büyükçınar imzası taşıyan bir gelinlik giyecek ve özel düğünün maliyeti 210 bin lirayı bulacak.

DÜĞÜN TARİHİNE KANDİL AYARI

Çiftin nikah tarihini başta 21 Mayıs olarak belirlediği ancak o tarihin Berat Kandili'ne denk geldiği için 14 Mayıs'a aldıkları iddia ediliyor.

Kenan ve Sinem\'den Düğün Tarihlerine Kandil Ayarı

Son Dakika Magazin Kenan ve Sinem'den Düğün Tarihlerine Kandil Ayarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • isa52: yav gidin Allah aşkına şu eroinmanı millete şirin göstermeye çalışmayın.ahlaksızlar sürüsü bunlar ne kandili 14 2 Yanıtla
  • Vatan: Âyetleri anlayabilmek için hadislwre bakmak lazım. bi akıllı six değilsin bunca alim kandil var demiste hiç bir ilminiz yokken ne curetle kandil yok diyebilirsiniz. sizin amacınız ehli sünneti yok etmek sunnetleri ve hadisleri yok etmek ama basaramayacaksiniz. 4 4 Yanıtla
  • HAKTANN: ÇOK DA İNCEDİRLER YAAAA 4 0 Yanıtla

Advertisement