Kenanoğlu: "Bilginin Değer ve Önemi Her Gün Artmaktadır" - Son Dakika
Yerel

Kenanoğlu: "Bilginin Değer ve Önemi Her Gün Artmaktadır"

Kenanoğlu: "Bilginin Değer ve Önemi Her Gün Artmaktadır"

AB Proje Uzmanı Okan Kenanoğlu, Bandırma’nın en iyi şekilde temsil edilmesi için ileriye dönük planlanan kamu ve özel sektör yatırımlarında ulusal ile uluslararası kaynaklardan bilinçli bir şekilde yararlanarak hedeflerini devamlı yükseltmesi için danışmanlık hizmetlerinden yararlanması gerektiğini ifade etti.

21.06.2016 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AB Proje Uzmanı Okan Kenanoğlu, Bandırma'nın en iyi şekilde temsil edilmesi için ileriye dönük planlanan kamu ve özel sektör yatırımlarında ulusal ile uluslararası kaynaklardan bilinçli bir şekilde yararlanarak hedeflerini devamlı yükseltmesi için danışmanlık hizmetlerinden yararlanması gerektiğini ifade etti.

Uluslararası dengelerin belirlenmesinde bilginin değer ve önemi her gün arttığını söyleyen Kenanoğlu, "Ulusal ve uluslararası ekonomide gelecekle alakalı ekonomik şartların devamlı değiştiğini bu değişiklikler yaşanırken yeni risklerin, yeni fırsatların ve belirsizliklerin ortaya çıktığını gözlemlemekteyiz. Uluslararası dengelerin belirlenmesinde bilginin değer ve önemi her gün artmaktadır. Dünya arenasında söz sahibi olan ülkeler bilgiye bir adım daha erken ulaşabilmek için tüm imkanlarını seferber etmişlerdir. Ülkemizin bu arenada söz sahibi olmaktaki gayreti ve kararlılığı başta Ar-Ge desteği olmak üzere KOBİ, kamu kurum ve kuruluşlarına sağladığı ekonomik desteklerden anlaşılmaktadır. Tüm dünyayı ilgilendiren bu Küresel büyük bilgi yarışı ülkemizdeki işletmelerinin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları içinde büyük önem taşımaktadır" diye konuştu.

Bilgiye ulaşmanın iki yolu olduğunu söyleyen Kenanoğlu, "Bilgiye ulaşmanın iki yolu var; Bilgiyi üretmek, Bilgiyi satın almak. Devlet kurum ve kuruluşları ve işletmeler doğabilmek, yaşayabilmek ve büyüye bilmek için kurumsallık yapılarına göre ve diğer şartlara göre iki yoldan birini seçmek zorundadır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kenanoğlu: 'Bilginin Değer ve Önemi Her Gün Artmaktadır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement