Kendall Jenner, Duşta Poz Verdi - Son Dakika
Magazin

Kendall Jenner, Duşta Poz Verdi

Kendall Jenner, Duşta Poz Verdi

Son dönemin en gözde modellerinden biri olan Kendall Jenner, yarı çıplak bir şekilde duşa girdi ve Mert Alaş ile Marcus Piggot'nun objektifine poz verdi.

09.10.2015 17:33  Güncelleme: 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemin en gözde modellerinden biri olan Kendall Jenner, Paris Moda Haftası'nın yoğun etkinliklerinden fırsat bulup bir de fotoğraf çekimi yaptı.

YARI ÇIPLAK DUŞA GİRDİ

19 yaşındaki Jenner, yarı çıplak bir şekilde duşa girdi ve Mert Alaş ile Marcus Piggot'nun objektifine poz verdi. Bu çekimden kareleri de hem Jenner hem de fotoğrafları çeken Mert Alaş; Instagram sayfalarında paylaştı.

"GÜNAHLARINDAN ARINIYOR"

Mert Alaş #parisisburning etiketi altında ve "Günahlarından arınıyor" notuyla paylaştı Jenner'ın pozunu.Kendall Jenner da kendi Instagram sayfasında aynı çekimden bir başka kereye yer verdi.

KARDASHİAN'IN ÜVEY KARDEŞİ

Son iki yıldır moda dünyasında fırtınalar estiren Kendall Jenner, küçük yaşlardan bu yana kameralar karşısında. Kim Kardashian'ın üvey kardeşi olan Jenner, ailesiyle birlikte bir reality şovda da yer alıyor.

ÜNLÜ MARKALARIN YÜZÜ

Kendall Jenner, son dönemde katıldığı moda haftaları ve ünlü markaların tanıtım yüzü olmasıyla tanınıyor.

Son Dakika Magazin Kendall Jenner, Duşta Poz Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Xl: Güya bişe 14 0 Yanıtla
  • Urfalı kürt ve akpli: Çok önemli bir haber..banyoda poz vermiş.. nasıl bir habercilik anlayışımız var.. kadın bedeniyle gazetecilik yapıyorsunuz.. öldürülen filistin li kızın elleri kelepceleniyor.. Öldükten sonra... o haberi verde görelim insan sevginizi... 6 0 Yanıtla
  • murat: Iste haftalardir bekledigim haber! 4 0 Yanıtla
  • USTA : sadece pozla kurtarmış neyseki 1 0 Yanıtla

Advertisement