Geçirdiği Kazada Araca Sıkışan Sürücü "Çok Hasar Var Mı?" Diye Sordu - Son Dakika
Güncel

Geçirdiği Kazada Araca Sıkışan Sürücü "Çok Hasar Var Mı?" Diye Sordu

Geçirdiği Kazada Araca Sıkışan Sürücü "Çok Hasar Var Mı?" Diye Sordu

Hatalı sollama nedeniyle 3 araçın karıştığı kazada sıkıştığı yerden güçlü çıkarılan sürücü sedyeden yakınlarına "Araba çok mu kötü? Hasar çok mu?" diye sordu.

08.01.2016 22:35  Güncelleme: 22:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kazada araç içerisinde sıkışan ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sağlık memuru Ali Doğan Büyük'ün olay yerine gelen ağabeyine, "Araba çok mu kötü? Hasar çok mu?" diye sordu.

HATALI SOLLAMA KAZAYA NEDEN OLDU

Saat 20.30 sıralarında Gevher Hatun Mahallesi Devlet Hastanesi Caddesi üzerinde meydana geldi. 21 yaşındaki sağlık memuru Ali Doğan Büyük, 42 TR 661 plakalı otomobili ile hastaneden çıkıp evine doğru yola çıktı. Büyük'ün kullandığı otomobil, iddiaya göre hatalı sollama sonucu karşı şeritten gelen Samet Bedirhan Ünal yönetimindeki 42 VR 650 plakalı otomobil ile çarpıştı.

"HASAR ÇOK MU?"

Bu sırada kazayı geç fark eden Hasan Ali Uysal idaresindeki 70 T 0006 plakalı taksi de araçlara çarptı. Kazada 3 araç sürücüsü de yaralanırken olay yerine polis, iftaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan Ali Doğan Büyük iftaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarılarak sedyeye alındı.

Büyük, sedye üzerindeyken olay yerine gelen ağabeyine, "Araba çok mu kötü? Hasar çok mu?" diye sordu. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Geçirdiği Kazada Araca Sıkışan Sürücü 'Çok Hasar Var Mı?' Diye Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ULUBATLI: DÜŞÜNÜYOM DÜŞÜNÜYOM YOK ABİ YOK......BAŞKANLIK SİSTEMİ GELMEDEN BU İŞLER ÇÖZÜLMEZ 72 33 Yanıtla
  • Sibel yeni: Belki borcu ailesinde geçindirmek zorunda oldukları var.Benim dayımın özürlü Çocuğu var ve birgün kaza yaptığında tek düşündüğü 3 ay boyunca çalışamadığını için özürlü çocuğuna Nasıl bakıcam olmuştu..((( insanların hayatlarını bilmeden saçma yorumlar yapmayın .. 4 0 Yanıtla
  • ........: ne yapsın millet canından çok malını düşünmeye başladı.herkes borç batağındaykenbirde böyle talihsizikler yaşandımı mala değil cana gelsin oldu 1 0 Yanıtla
  • lkani: BATI ÜLKELERİ GİBİ 1 aylık maaşına bir araba alsa idi kırık ayakla o soruyu sormazdı lütfen yaşadığımız ülke çok eşitsiz bir ülke ZENGİNİ HOLDİNG OLMUŞ FAKİRİ EKMEĞE MUHTAÇ AMA SİYASETE GELDİMİ HEPİMİZ ŞAKŞAKI PEŞİNDEYİZ DEMİYORUZ DÜNYAYA ! kere geldik daha müreffeh bolluk içinde yaşayalım ve idarecilerden hesap soralım demiuoruz SEN ŞU PARTİ BEN BU PARTİ BIRAKIN PARTİYİ MARTİYİ ÖNCE YAŞANTI 0 0 Yanıtla
  • Abordin: mallll canın yongasıdır'ı çoook yanlış anlamışsın. 0 0 Yanıtla
  • Ne demişler : mal canın yongasidir 0 0 Yanıtla
  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement