Kendimi Seviyorum, Sağlıklı Besleniyorum! - Son Dakika
Güncel

Kendimi Seviyorum, Sağlıklı Besleniyorum!

Kendimi Seviyorum, Sağlıklı Besleniyorum!

2. Diyet Şenliği Nişantaşı City's AVM'de sağlıklı beslenmeye önem veren herkesi buluşturmaya hazırlanıyor!

16.05.2013 09:40  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17-18 Mayıs 2013

Diyetisyenler, diyet yapanlar ve yapmak isteyenler, sağlıklı beslenmeyi destekleyen firmalar, dernekler, imza günleri, market ve restaurant indirimleri, tadım aktiviteleri, vücut analizi hepsi bu şenlikte ücretsiz…

Şehirde yaşayıp, doğal yaşam ve köy hayatını özleyenlerin, imdadına yetişen, "İpek Hanım'ın Çiftliği" sahibi Pınar KAFTANCIOĞLU, sohbetleri ile Cuma ve Cumartesi tüm sevenlerini "Diyet Şenliği" İpek Hanım standına bekliyor.

Dilara KOÇAK, Selahattin DÖNMEZ, Taylan KÜMELİ, gibi pek çok ünlü diyetisyenin katılacağı "Diyet Şenliği" boyunca, HABERTÜRK gazetesi köşe yazarı Diyetisyen Güneş AKSÜS ve Diyetisyen Seren AKSÜS, diyetisyen dünyası standında soruları yanıtlıyor olacaklar.

Çiğ beslenmeye gönül vermiş, Miyase BÜLBÜL, "Diyet Şenliği" süresince, takipçileri ile çiğ pişirme ve besin hazırlama yöntemleri, deneyimleri ile geliştirdiği tariflerini paylaşacak.

18 Mayıs Cumartesi saat: 15.00'de Diyetisyen Berrin YİĞİT, 17.00'de Diyetisyen Elvan ODABAŞI KANAR imza günü etkinlerinde yer alacak..

Macrocenter ve Migros "Diyet Şenliği" boyunca, İstanbul il sınırları içerisindeki tüm şubelerinde, light, fit, organik ürün alış-verişlerinde indirim sağlayacak.

Becel, Canderel, İpek Hanım'ın Çiftliği, Lipton, Pınar, Fruttare, Nesfit, Nescafe, NBAL (Probiotik), Ru Sheim, Special K, Contrex, Illy, Dünya Göz, Liv Hospital, Peyman, Saka, Takita, ve Pure Nature gibi sağlıklı beslenmeye ve sağlıklı yaşama önem veren markalar Diyet Şenliği'nde… Nestle tam tahıllı kahvaltılık gevrekleri ile Canderel bitkisel tatlandırıcı doğal olarak tatlı, yeni ürünü Canderel Green ile katılıyor

Tribeca, Rigatoni ve Hardal restorantları, kepekli, light, fit mönü seçenekleri ve salatalarda "Diyet Şenliği" boyunca indirim yapıyor.

Türkiye ve dünyada ilk kez 2012 yılında düzenlenen "Diyet Şenliği", ikinci yılında da sağlıklı ve dengeli beslenme ile aktif yaşamın önemi konularında farkındalık yaratma misyonu ile 17-18 Mayıs'ta Nişantaşı City's AVM'de düzenleniyor!

Diyet Şenliği 2013'te "Sağlıklı beslenmeyi destekliyorum, sağlıklı ürünler üretiyorum" diyen tüm firmalar, bebeklikten itibaren sağlıklı beslenmenin önemine inananlarla buluşuyor. Anne karnından başlayarak tüm hayatımızı kapsayan sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirme yapmak amacıyla geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen "Diyet Şenliği", sağlıklı beslenme ve spor bilincinin yaygınlaşması amacıyla, yurt içi ve yurtdışından 2.000'in üzerinde diyetisyeni bir araya toplayan buluşma noktası www.diyetisyendunyasi.com tarafından düzenleniyor. "2.Diyet Şenliği"de giderek artan obezite, kanser ve diyabet oranlarındaki artışın durması ve daha sağlıklı bir beslenme bilincinin yerleşmesi amacıyla düzenlenen şenlikte diyetisyenler, sektörel firmalar ve profesyonel uzman desteğine ihtiyaç duyan danışanlar bir araya geliyor.

Diyetisyen Sohbetleri, İmza Günleri, Ücretsiz Taramaları City's Alışveriş Merkezi'nde…

Nişantaşı City's Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşecek olan şenlik, uzmanlar ve firmaların yanı sıra, başta diyet yapanlar olmak üzere diyet yapmak, sağlıklı beslenmek ve bilinçli tüketmek isteyen herkese açık. Sağlıklı ürünler ve markalardan lezzetli ve sağlıklı tadımlar, ücretsiz vücut analizi yani kas-yağ-su ölçümü ile beden kitle endeksi yorumları, imza günleri ile sağlıklı beslenme ve aktif yaşam sohbetleri için www.diyetisyendunyasi.com 17-18 Mayıs'ta sizleri Nişantaşı City's AVM'ye bekliyor…İmza Günleri programında; 18 Mayıs Cumartesi saat: 15.00'de Diyetisyen Berrin Yiğit, 17.00'de Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar imza günü etkinlerinde yer alacak…Ayrıca çiğ beslenmeye gönül vermiş Miyase Bülbül de sağlıklı beslenme sohbetleri ile çiğ beslenmenin önemini anlatacak.

www.diyetisyendunyasi.com; tüm diyetisyenleri, öğrencileri, diyet yapanları, yapmak isteyenleri, sağlıklı beslenmeye önem verenleri, anneleri, babaları, çocukları, sağlıklı beslenmeyi destekleyen firmalarla buluşturmak üzere diyet şenliğe bekliyor…Becel, Canderel, İpek Hanım'ın Çiftliği, Lipton, Pınar, Fruttare, Nesfit, Nescafe, NBAL (Probiotik), Ru Sheim, Special K, Contrex, Illy, Dünya Göz, Liv Hospital, Peyman, Saka, Takita, ve Pure Nature gibi sağlıklı beslenmeye ve sağlıklı yaşama önem veren markalar Diyet Şenliği'nde…

"Kendimi seviyorum, Sağlıklı besleniyorum!" diyen herkes Diyet Şenliği'nde buluşuyor!..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kendimi Seviyorum, Sağlıklı Besleniyorum! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement