Kendini Görevli Olarak Tanıtıp Rüşvet İsteyen Dolandırıcı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kendini Görevli Olarak Tanıtıp Rüşvet İsteyen Dolandırıcı Tutuklandı

Güngören’de bir iş yerine giderek kendisini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevlisi olarak tanıtıp rüşvet isteyen dolandırıcı yapılan operasyon sonucu tutuklanarak ceza evine gönderildi.

08.08.2015 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören'de bir iş yerine giderek kendisini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevlisi olarak tanıtıp rüşvet isteyen dolandırıcı yapılan operasyon sonucu tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Olay, geçtiğimiz ay Güngören'de bir iş yerinde meydana geldi. Bir tekstil firmasına gelerek kendilerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevlisi olarak gösteren 3 kişi, iş yeri sahibinden yabancı işçi çalıştırdıkları iddiası ve bu durum karşısında işlem yapmamak gerekçesiyle 15 bin lira rüşvet istedi. Olayı polise haber veren iş yeri sahipleri, ekiplerle anlaşarak rüşvet isteyen dolandırıcılara bir randevu verdi. Bahçelievler'de gerçekleşecek buluşmaya giden iş yeri sahipleri seri numaraları alınmış 6 bin lirayı sahte memur Ç.Ş.'ye teslim etti. Ç.Ş. olay yerinden ayrılmak üzereyken polisler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Olay sonrası emniyet güçleri tarafından yapılan incelemede, Ç.Ş.(38) isimli şahsın, "Hırsızlık", "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma", "Bilişim", "Basit Yaralama" ve "Dolandırıcılık" suçlarından toplam 8 adet suç kaydı ile "Dolandırıcılık" ve "Hırsızlık" suçlarından 3 adet aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.

Yakalanan şahıs, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kendini Görevli Olarak Tanıtıp Rüşvet İsteyen Dolandırıcı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement