"Kendinize Güvenin ve Hiçbir Şeyi Ertelemeyin" - Son Dakika
Güncel

"Kendinize Güvenin ve Hiçbir Şeyi Ertelemeyin"

Ege Üniversitesi Kariyer-Öğrenci Kulübü GATEWAY tarafından 'Dönelim Fabrika Ayarlarımıza' temalı seminer Fen Fakültesi Konferans Salonu'nda yapıldı.

18.12.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Semineri İnsan Kaynakları Danışmanı, İş Menajeri, Yönetim Danışmanı ve aynı zamanda Öğretim Görevlisi olan Erim Hısım verdi.

Bemar Kariyer Okulu ve British Culture İngiliz Kültür Dil Okulları sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte Erim Hısım, insanın her zaman kendini yenileyebileceği ve kendine artı değer katabileceğini bunun içinde önce kendini keşfetmesi ve güvenmesi gerektiğini görsel ve keyifli sunumuyla aktardı. Fabrika ayarlarına geri dönmenin korkulardan arınmak olduğunu vurgulayan Hısım, birçok görselle sunumunu destekledi. Hısım; dinleyicilere iş, okul ve özel hayatlarında nasıl başarılı olabilecekleri ve nasıl mutlu olabilecekleri konusunda bilgiler verdi. Bireylerin isteklerine ulaşabilmesi ve kişisel gelişimleri için kendilerine inanmaları ve hiçbir şeyi ertelememesi gerektiğini vurguladı.

MUTLU OLMAK İÇİN SEVDİĞİNİZ İŞİ YAPIN

Hısım, "Eğer sevdiğiniz işi yapıyorsanız hayat boyu çalışmak zorunda kalmazsınız… Diliyorum ki bir gün dünya böyle döner. Benim dünyam böyle dönüyor. Çünkü işimi çok seviyorum, darısı herkesin başına" diyerek başarılı ve mutlu olmak için yapmak istediğimiz işi yapmamızın önemli olduğuna dikkat çekti.Konuşmanın ardından Bemar Kariyer Okulu, British Culture İngiliz Kültür Dil Okulları ve Öğrenci Kulübü GATEWAY yetkilileri Hısım'a çiçek ve plaket verdi. Çiçeklerin koparılmasını doğru bulmadığını ifade eden Hısım, "Hepiniz birer çiçeksiniz" diyerek çiçeklerin kız öğrencilere dağıtılmasını istedi. Sunumun sonunda düzenlenen çekilişte 13 öğrenciye hediye verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kendinize Güvenin ve Hiçbir Şeyi Ertelemeyin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement