Kendisini "Denetmen" Olarak Tanıtıp, Kasadaki Paraları Çaldı - Son Dakika
Güncel

Kendisini "Denetmen" Olarak Tanıtıp, Kasadaki Paraları Çaldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şüphelinin odaya girmesi girmesi Şüphelinin görevliyle sohbet etmesi Şüphelinin görevliyle dışarıya çıkması Şüphelinin odaya dönmesi ve kasayı açmaya çalışması Şüphelinin kasadan aldığı parayla ayrılması Gözaltına alınan zanlının Adana Adli Tıp Birimi'ne getirilmesi Şüphelinin polis aracına bindirilmesi Kendisini "denetmen" olarak tanıtıp, kasadaki paraları çaldı Adana'da otogardaki bir firmaya giderek kendisini şirketin denetmeni olarak tanıtan kişi, 12 bin 500 lirayı alıp kaçtığı iddiasıyla Gaziantep'te yakalandı Güvenlik kamerasına da yansıyan olayın zanlısının, paranın 3 bin lirasını kumarda kaybettiğini söylediği iddia edildi Adana'da bir otobüs firmasına giderek kendisini şirketin denetmeni olarak tanıtıp kasadaki 12 bin 500 lirayı çaldığı öne sürülen zanlı, Gaziantep'te gözaltına alındı.

21.06.2016 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şüphelinin odaya girmesi girmesi

Şüphelinin görevliyle sohbet etmesi

Şüphelinin görevliyle dışarıya çıkması

Şüphelinin odaya dönmesi ve kasayı açmaya çalışması

Şüphelinin kasadan aldığı parayla ayrılması

Gözaltına alınan zanlının Adana Adli Tıp Birimi'ne getirilmesi

Şüphelinin polis aracına bindirilmesi Kendisini "denetmen" olarak tanıtıp, kasadaki paraları çaldı

Adana'da otogardaki bir firmaya giderek kendisini şirketin denetmeni olarak tanıtan kişi, 12 bin 500 lirayı alıp kaçtığı iddiasıyla Gaziantep'te yakalandı

Güvenlik kamerasına da yansıyan olayın zanlısının, paranın 3 bin lirasını kumarda kaybettiğini söylediği iddia edildi

Adana'da bir otobüs firmasına giderek kendisini şirketin denetmeni olarak tanıtıp kasadaki 12 bin 500 lirayı çaldığı öne sürülen zanlı, Gaziantep'te gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Fevzipaşa Mahallesi'ndeki Adana Merkez Otogarı'ndaki bir firmanın görevlileri, polisi arayarak kasadaki 12 bin 500 liranın çalındığı yönünde şikayette bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, firmanın güvenlik kamerasından, zanlının, sohbet ettiği firma görevlisinin dışarıya çıkmasıyla gizlice kasayı açıp paraları aldığını belirledi.

Görüntüdeki görevli Soner Uğurluel, kendisini firmanın denetmeni olarak tanıtan ve İstanbul'dan gelecek otobüsü kontrol edeceğini belirten zanlıyla sohbet ettiklerini ve bir süre sonra bu kişiyle dışarıya çıktığını söylediği öğrenildi.

Kayıtlarda, zanlının, Uğurluel ile dışarıya çıkması ve bir süre sonra tek başına dönerek kasadaki parayı alıp ayrılması yer alıyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmayla zanlının Gaziantep'te başka bir firmada çalıştığını öğrendi.

Ekipler, zanlı Umut S'yi Gaziantep'te yakaladı. Zanlının üzerini arayan ekipler, 9 bin 500 lira buldu.

Adana Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlının, ifadesinde "Paranın 3 bin lirasını kumarda kaybettiğini" söylediği ileri sürüldü.

Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kendisini "Denetmen" Olarak Tanıtıp, Kasadaki Paraları Çaldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kendisini 'Denetmen' Olarak Tanıtıp, Kasadaki Paraları Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement