Hırsızlığa Zorlayan Arkadaşını Öldürüp Mısır Tarlasına Attı - Son Dakika
Güncel

Hırsızlığa Zorlayan Arkadaşını Öldürüp Mısır Tarlasına Attı

Hırsızlığa Zorlayan Arkadaşını Öldürüp Mısır Tarlasına Attı

Adapazarı'nda Recep K., kendisini hırsızlığa zorlayan arkadaşı Recep K.'yı tabancayla öldürdükten sonra cesedini mısır tarlasına attı, ardından jandarmaya teslim oldu.

29.09.2014 09:48  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı'nda 36 yaşındaki Recep K., iddiaya göre kendisini hırsızlığa zorlayan arkadaşı 34 yaşındaki Recep K.'yı tabancayla öldürdükten sonra cesedini mısır tarlasına attı.

JANDARMAYA GİDİP TESLİM OLDU

Olay, dün öğle saatlerinde jandarmaya gelen Recep K.'nın, "Arkadaşımı öldürdüm. Cesedi de Solaklar Mahallesi'nde mısır tarlasına attım" diyerek teslim olmasıyla ortaya çıktı. Recep K. ile birlikte mısır tarlasına giden jandarma ekipleri, gösterilen yerde Recep K.'nın cesedini buldu.

TABANCAYLA VURDU

Olay yerinde ve ceset üzerinde yapılan incelemede, Recep K.'nın karnından tabanca ile vuralarak öldürüldüğü belirlendi. Ceset otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, jandarmaya teslim olan Recep K., Recep K.'nın kendisini hırsızlığa zorladığını öne sürdü.

"HIRSIZLIK YAPMAMI İSTEDİ, ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ"

Recep K. "Benden hırsızlık yapmamı istiyordu. Ben kabul etmeyince beni öldürmekle tehdit etti. Ben de korktum. Cuma günü Karasu'dan çağırıp Solaklar'da buluştuk. Aramızda tartışma çıktı. Ben de tabanca ile vurdum. Cesedi de mısır tarlasına bırakıp kaçtım. Ancak sonra pişman olup teslim oldum." dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızlığa Zorlayan Arkadaşını Öldürüp Mısır Tarlasına Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement