11 yaşındaki kız çocuğu, kendisine cinsel istismarda bulunan kişi serbest kalınca canına kıydı - Son Dakika
Dünya

11 yaşındaki kız çocuğu, kendisine cinsel istismarda bulunan kişi serbest kalınca canına kıydı

Avustralya'da 11 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Annaliesse Ugle, kendisine cinsel istismarda bulunan 69 yaşındaki adamın gözaltına alındıktan sonra aynı gün kefalet ile serbest bırakılması üzerine intihar ederek yaşamına son verdi.

22.10.2020 16:05  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ailesi tarafından ağır yaralı olarak bulunan Ugle, hastaneye kaldırılsa da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası yaklaşık yüz kişilik grup, küçük kızın yaşamını yitirdiği hastanenin önünde aileye destek vermek için toplandı.

SERBEST KALDIĞINI DUYUNCA KORKMUŞ

Hayatını kaybeden kızın annesi, Ugle'ın tacizcisinin cezaevinden çıktığını duyunca korkmaya başladığını söyledi. Evladının sürekli kendisine "Başka yere taşınalım" dediğini belirten anne, bazı suçluların kefaletle serbest bırakılmasının ne kadar ağır sonuçlar doğurduğunu herkesin görmesi için Avustralya Daily Mail gazetesine kızının fotoğraflarını paylaşması için izin verdi.

11 yaşındaki kız çocuğu, kendisine cinsel istismarda bulunan kişi serbest kalınca canına kıydı

Son Dakika Dünya 11 yaşındaki kız çocuğu, kendisine cinsel istismarda bulunan kişi serbest kalınca canına kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ADALETİNİZEEE: ALLAH TOPUNUZUN BELASINI VERSİN, BU KIZ ÇOCUĞUNUN NAMUSUNU ALINAN KEFALETLEMİ ÖLÇTÜNÜZ. AVUSTRALYA SİLİN HARİTADAN 66 1 Yanıtla
  • muslumanmısın muslumalmısın: medeniyet bu 0 0 Yanıtla
  • adsız: dünyanın her yerindeki tacizcilerin Allah belasını versin cehennemin en dibine atsın inşallah 0 0 Yanıtla

Advertisement