Kendisini Yaralayan Kişi Denize İtilerek Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika
Güncel

Kendisini Yaralayan Kişi Denize İtilerek Etkisiz Hale Getirildi

Ayvalık'ta sığınma evindeki eşi ile kızını göremediğini öne süren ve ilçe merkezinde bıçakla kendisini yaralayan kişi, ekiplere zor anlar yaşattı.

26.01.2015 13:33  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık ilçesinde sığınma evindeki eşi ile kızını göremediği iddiasıyla ilçe merkezinde bıçakla kendisini yaralayan kişi, denize itilerek etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'na gelen Tahir A, "İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından bir sığınma evine yerleştirilen eşi ve 6 yaşındaki kızını göremediğini" iddia ederek, iki eline aldığı bıçaklarla vücudunun bazı yerlerini yaraladı.

İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Avcı'nın da katıldığı ikna çalışmaları sonuç vermeyince Tahir A'ya itfaiye ekipleri su sıktı. Buna rağmen elindeki bıçakları bırakmayan ve ekiplere zor anlar yaşatan Tahir A'nın bir anlık dalgınlığından faydalanan bir zabıta görevlisi, arkasından çekerek onu denize itti. Denize düşen Tahir A, polis ve itfaiye ekiplerince çıkarılarak, Ayvalık Devlet Hastanesine götürüldü.

Vücudunun çeşitli yerlerinde kesiklerin bulunduğu bildirilen Tahir A'nın, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kendisini Yaralayan Kişi Denize İtilerek Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement