Kent Estetiği Daire Başkanı Doğan İlk Ziyaretini Sındırgı' ya Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Kent Estetiği Daire Başkanı Doğan İlk Ziyaretini Sındırgı' ya Gerçekleştirdi

Kent Estetiği Daire Başkanı Doğan İlk Ziyaretini Sındırgı\' ya Gerçekleştirdi

Balıkesir'in merkezi dahil olmak üzere 20 ilçesinde yatırımlarını sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığına atanan Fatih Doğan yatırımları yerinde incelemek ve çalışmaları takip için sahaya indi.

27.09.2016 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk ilçe ziyaretini ise Sındırgı ilçesine gerçekleştirilen Doğan; ilçeler arasında ilk ve tek olma özelliği taşıyan Sındırgı Cumhuriyet Meydanı Kapalı Otopark ve Meydan Düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Doğan proje üzerinde ve sahada incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Doğan'a ilçe ziyaretinde Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve ilgili birim amirleri eşlik etti. Başkan Yavaş yeni görevinden dolayı Fatih Doğan'ı tebrik ederek ilçe genelinde projelendirilmesi gereken hususlara değindi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş"Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı görevine getirilen Fatih Doğan'ı tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. İlk ziyaretini ilçemize gerçekleştirmesi ve vizyon yatırımlarımız arasında olan meydan düzenleme çalışmalarını birebir incelemesi bizleri oldukça mutlu etti. Meydan projemiz ve ilçe genelinde yapılması ve projelendirilmesi gereken işler hakkında da bir görüşmemiz oldu. Ben şahsım ve ilçem adına yatırımlardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum. Hep birlikte nice güzel projeleri ilçemize kazandıracak ve gelişmeye daha güzel bir Sındırgı'yı inşaa etmeye devam edeceğiz."şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Estetiği Daire Başkanı Doğan İlk Ziyaretini Sındırgı' ya Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement