Kent Konseyi 6. Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyi 6. Genel Kurulu Yapıldı

Kent Konseyi 6. Genel Kurulu Yapıldı

Selçuk Kent Konseyi’nin 6. olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirilirken, genel kuruldaki önergeler Selçuk Belediye meclisine gönderildi.

28.01.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Kent Konseyi'nin 6. olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirilirken, genel kuruldaki önergeler Selçuk Belediye meclisine gönderildi.

Selçuk Kent Konseyi'nin Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Toplantı Salonu'nda yapılan 6. olağan genel kurul toplantısında, vatandaşların talepleri doğrultusunda hazırlanan önergeler, genel kurul üyelerine sunuldu. Tartışılan önergeler ise Selçuk Belediye meclisine gönderildi.

Olağan genel kurul toplantısının açılış konuşmasını Selçuk Kent Konseyi Başkanı İrfan Yıldız yaptı. Kent konseylerinin bulundukları kentlerde kamuoyu oluşturma ve halkın sorunlarının çözümünde önemli görevler üstlendiğini dile getiren Yıldız, "2015 yılı içerisinde Selçuk Kent Konseyi, 26 ilçe kent konseyinin üye İzmir Kent Konseyleri Genel Sekreterliği görevini yürüttük. Üye konseyler arasında dönüşümlü olarak yürütülen bu görevi bu yıl Ocak ayı itibariyle Buca Kent Konseyi'ne bıraktık" dedi.

Toplantıda söz alan Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, kent konseyinin çalışmalarının iyi bir yolda ilerlediğini ifade etti. Bakıcı, "Bir şeyleri tartışmak, değerlendirmek önemlidir. Burada bulunan ve katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Önemli olan kenti sahiplenmektir, birlikte yönetmektir. Kent konseyinin ana görevi de ortak aklı yakalamaktır. Herkesin katkısı olduğu zaman çok daha iyi sonuçlar elde edileceğini düşünüyorum. Selçuk Kent Konseyi yönetim kuruluna ve üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kent Konseyi 6. Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement