Kent Konseyi'nden Kilis'e Destek Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyi'nden Kilis'e Destek Ziyaret

Kent Konseyi\'nden Kilis\'e Destek Ziyaret

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan ve yürütme kurulu üyelerinden oluşan heyet Kilis Valiliği, Belediye Başkanlığı, Baro, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’na destek ziyareti yaptı.

22.06.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan ve yürütme kurulu üyelerinden oluşan heyet Kilis Valiliği, Belediye Başkanlığı, Baro, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı'na destek ziyareti yaptı.

Heyet ilk önce Vali İsmail Çataklı'yı ziyaret etti. Kilis'te yaşanın sıkıntılar ve çözüm fikirleri üzerinde yapılan ziyaretin iyi geçtiği belirtildi. Heyet daha sonra Baro Başkanı Muammer Fazlıağaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretini Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile devam ettiren Kent Konseyi heyeti, burada başkan Ömer Sevengül'den esnafın durumu ile ilgili bilgiler aldı. Organize Sanayi Bölgesi Yönetimini de ziyaret eden heyet, işadamları ile sanayicilerden de bölgedeki durum ile ilgili bilgiler aldı.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ile de bir araya gelen Kent Konseyi heyeti, şehir ile ilgili genel bir durum değerlendirmesi yaptı. Kilis'in her zaman yanında olduklarını ve destek vermek için hazır bulunduklarını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan, Kilis'in kritik bir dönemden geçtiğini belirtti. Aslan, Kilis'e her alanda destek vermeye hazır olduklarını kaydetti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kent Konseyi'nden Kilis'e Destek Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement