Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi

Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi

Çaycuma Kent Konseyi Ocak ayı olağan genel kurul toplantısını Ticaret ve Sanayi Odası’nın toplantı salonunda gerçekleştirdi.

23.01.2015 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaycuma Kent Konseyi Ocak ayı olağan genel kurul toplantısını Ticaret ve Sanayi Odası'nın toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yapılan toplantıya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Kent Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Neşe Köktürk ve Yürütme Kurulu üyeleri Hasan Ataman, Ersin Dilek, Şeref Köktürk, Elif Mocan, İsmet Akyol, Celal Akdoğan, Engin Yurtbay, Berna Çimsalan Özyurt, Orhun Odabaş'ın katılımlarıyla divan kurularak, çoğunluğun sağlanması ile toplantı başlatıldı. Kent Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Neşe Köktürk, Kent Konseyi'nin bu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalardan bahsederek toplantının açılışını yaptı. Gündemin 2.maddesinde bugüne kadar Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen faaliyetler slayt gösterimiyle üyelere gösterildi. Gündemin 3.maddesinde yeni üyelikler kabul edildi. 4.Madde de, Kent Konseyi bünyesinde açılan Çalışma grupları bildirildi. Yürütme Kurulu üyesi Ersin Dilek bilgi vererek kurulan çalışma gruplarına üyeliklerin devam ettiğini katılmak isteyenlerin başvuru yapabileceklerini hatırlattı. 5.Madde de Proje Hazırlama ve Araştırma Çalışma Grubunun kurulması oybirliği ile kabul edildi. Gündemin 6. maddesi olan Çaycuma Kent Konseyi logosu ise Kadıoğlu mozaiklerindeki mitolojik bayan karakteri, oy çokluğu ile kabul edilerek logo üzerinde yapılan çalışmalardan sonra logonun son halinin yayınlanacağı bildirildi. Dilek ve temenniler kısmında, Kadın Meclisi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt, Kadın Meclisi çalışmalarından bahsetti. Yurtiçi ve dışında yaşayan Çaycumalı hemşerilerinin katılacağı bir organizasyon düzenlenmesi gündeme getirildi. Müzik Çalışma Grubu'nun Festival ve Etkinlik Çalışma Grubunun birleştirilmesi oyçokluğu ile kabul edildi. Daha sonra gerçekleştirilecek olan Genel Kurul Toplantılarının Çaycuma Kültür Merkezinde yapılması, Kent Konseyinin çalışmalarını sürdüreceği yer sorunu konularında görüş ve öneriler bildirildi. Kent Konseyi Başkanı Yrd. Doç.Dr. Neşe Köktürk, katılımlarından dolayı tüm üyelere teşekkür ederek toplantıya son verildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement