Kent Konseyinden Başkana Plaket - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyinden Başkana Plaket

Kent Konseyinden Başkana Plaket

Datça’da düzenlenen 6. Kent Konseyi Veteranlar Voleybol Turnuvasının ardından Datça Kent Konseyi Başkanı Orhan Keskinsoy ve Gençlik ve Çalışma Grubu Başkanı Bayram Ali Baş, Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan’a bir teşekkür ziyaretinde bulundu.

24.02.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Datça'da düzenlenen 6. Kent Konseyi Veteranlar Voleybol Turnuvasının ardından Datça Kent Konseyi Başkanı Orhan Keskinsoy ve Gençlik ve Çalışma Grubu Başkanı Bayram Ali Baş, Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan'a bir teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ev sahipliği için Başkan Tokcan'a bir teşekkür plaketi veren Keskinsoy, Tokcan'ın Datça Kent Konseyi'ne olan büyük desteği için minnettar olduklarını ifade etti. Datça'da bu yıl 6'ıncısı düzenlenen Datça Kent Konseyi Veteranlar Voleybol Turnuvası, Datça Kapalı Spor Salonunda Muğla Belediyesi Veteran Takımı ile Datça Kent Konseyi Veteran Takımı arasında oynanan maç il start aldı. Maçın başlama vuruşunu yapan Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

İlk maçı Muğla belediye veteranlar takımını 3-1 yenen Datça kent konseyi veteranlar takımı aldı. Daha sonra yapılan ikinci maçta ise Marmaris veteranlar takımı Muğla üniversitesi veteranlar takımını 3-0 yendi ve Datça veteranlar takımıyla final oynama hakkını kazandı.

Pazar günü ilk olarak saat 11 de üçüncülük dördüncülük maçında Muğla belediyesi ile Muğla üniversitesi karşı karşıya geldi karşılaşmayı Muğla belediyesi 3-1 alarak 3. oldu Muğla üniversitesi ise 4. oldu.

Final maçında ise büyük çekişme yaşandı ilk iki seti 25-22ve 25-12 alan Marmaris veteran takımı iki sıfır öne geçti üçüncü sette toparlanan Datça veteran takımı çekişmeli geçen maçın ardından 3. seti 25-21 aldı dördüncü set yine büyük çekişmeye sahne oldu bu seti de Marmaris belediyesi 25-19 alarak maçı 3-1 alarak turnuvanın şampiyonu oldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kent Konseyinden Başkana Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement