Kent Parka 3 Gün Boyunca Ücretsiz Ulaşım - Son Dakika
Yerel

Kent Parka 3 Gün Boyunca Ücretsiz Ulaşım

Kent Parka 3 Gün Boyunca Ücretsiz Ulaşım

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Güzelyurt’ta 170 dönüm arazi üzerinde hayata geçirdiği Atatürk Kent Park’ı, 3 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle kapılarını Manisalılara açacak.

01.04.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Güzelyurt'ta 170 dönüm arazi üzerinde hayata geçirdiği Atatürk Kent Park'ı, 3 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle kapılarını Manisalılara açacak. Açılış çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından üç gün boyunca, parkın bulunduğu alana şehrin farklı bölgelerinden yarım saat arayla ücretsiz servisler kaldırılacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi üzerine inşa edilen Atatürk Kent Parkı 3 Nisan tarihinde düzenlenen törenle açılıyor. Gösteri havuzları, yürüyüş parkurları, kafeteryaları, oyun alanları ve yeşil alanlarında keyifle vakit geçirebileceği Atatürk Kent Parkı açılış çevresinde 3 gün boyunca görkemli etkinliklere ev sahipliği yapacak. 3 Nisan Cuma günü Saat 18.00'da yapılacak açılış töreninin ardından Pop Müziği'nin güçlü sesi Nilüfer, saat 20.30'da Atatürk Kent Parkı'nda sahne alacak. Rüya Projenin açılış töreninin ardından konserler 4 Nisan Cumartesi ve 5 Nisan Pazar günü de devam edecek. 4 Nisan Cumartesi Kıraç, 5 Nisan Pazar günü de İrem Derici Atatürk Kent Parkı'nda konser verecek.

3 GÜN BOYUNCA ÜCRETSİZ ULAŞIM

7'den 70'e her yaştan Manisalının keyifle vakit geçirebileceği Atatürk Kent Parkı'nda açılış töreni çerçevesinde düzenlenecek olan etkinlikler için 3 gün boyunca ücretsiz olarak araçlar kaldırılacak. 3-5 Nisan tarihleri arasında saat 16.00 ile 24.00'a arasında 30'ar dakika aralıklarla kentin belli noktalarından araçlar kaldırılacak.

3 gün boyunca ücretsiz olacak olan Servis Güzergahları şöyle:

"TOKİ 3 Konutları, Alaybey Zabıta Önü ve Ulupark'tan yarım saat arayla servisler hareket edecek. TOKİ 3'ten kalkan ücretsiz servis Nurlupınar, Barbaros güzergahından, Alaybey'den kalkan ücretsiz servis Malta güzergahından, Ulupark önünden kalkacak ücretsiz servis ise Karaköy güzergahından açılışa katılmak isteyen vatandaşları Atatürk Kent Parkı'na taşıyacak." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kent Parka 3 Gün Boyunca Ücretsiz Ulaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement