Kepçe Operatörü Kalmayınca Belediye Başkanı Kepçeyle Yol Açtı - Son Dakika
Güncel

Kepçe Operatörü Kalmayınca Belediye Başkanı Kepçeyle Yol Açtı

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde belediyenin 2 kepçe operatörünün de işlerinin olması sebebiyle karla mücadeleyi belediye başkanı yürüttü.

11.01.2015 15:08  Güncelleme: 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde belediyenin 2 kepçe operatöründen birinin babasının rahatsızlanması, diğerinin de öğlene kadar izinli olması nedeniyle karla mücadele çalışmalarını bir süre, Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu yürüttü.

BELEDİYE BAŞKANI DİREKSİYONA OTURDU

Çamlıhemşin'de bir haftadır aralıklarla etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok sokak ve cadde karla kaplandı. İlçede kar kalınlığı 80 santimetrenin üzerine çıktı. Belediye ekipleri, karla mücadele çalışmalarını sürdürürken, belediye bünyesinde çalışan iki kepçe operatörü de yoğun mesai yaptı. Kepçe operatörlerinden birinin babasının rahatsızlanması, diğerine de gece saatlerine kadar çalıştığı için öğleye kadar izin verilmesi üzerine, yol açma çalışmalarında bir süre aksama yaşandı. Bunun üzerine, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, daha fazla aksama yaşanmaması için kepçenin direksiyonuna geçerek karla mücadele çalışması yaptı.

"KÜÇÜK İLÇELERDE BU TÜR DURUMLAR YAŞANABİLİR"

Haşimoğlu, istirahatini tamamladıktan sonra işe gelen diğer operatöre öğle vakti görevi devretti. Haşimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kepçe operatörü iki personeli bulunduğunu belirterek, "Arkadaşımızın biri gece çok uzun süre çalıştı. Diğer görevli personelin de babası hastalanınca iş makinesine biz geçtik. Olumsuzluk yaşanmaması için bir süre çalıştıktan sonra iş makinesini devrettik. Küçük ilçelerde bu tür durumlar yaşanabilir" dedi. Karın olumsuzluklarını ortadan kaldırmak için mücadele ederken bir yandan sosyal etkinlikler düzenlediklerini dile getiren Haşimoğlu, düzenledikleri "hamsi şenliği"nde 300 kilogram hamsi dağıttıklarını, etkinliğin ilgi gördüğünü söyledi.

Kepçe Operatörü Kalmayınca Belediye Başkanı Kepçeyle Yol Açtı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kepçe Operatörü Kalmayınca Belediye Başkanı Kepçeyle Yol Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • PÜTÜRGELİ: YAHU BU KIZIL KOYUNLARA DA KİMSE YARANAMIYOR HİZMET YAPSAN BİR TÜRLÜ YAPMASAN BİR TÜRLÜ ÇAYCI KEMALİ GETİRİN DE BOK İÇİNDE YÜZÜN ÖZLEDİNİZ BOK İÇİNDE YÜZMEYİ 18 0 Yanıtla
  • PÜTÜRGELİ: ÖRNEK BAŞKAN TEBRİKLER 17 0 Yanıtla
  • Rizeli: Helal başkanım :D Çamlıhemşin seninle gurur duyuyor Türk oğlu Türk masallah 9 2 Yanıtla

Advertisement