Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den Örnek Davranış

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü\'den Örnek Davranış

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya İl Teşkilatı’nın kuruluşunda beraber çalıştığı dava arkadaşlarını, mahalle iftarlarına davet ederek örnek bir davranış sergiliyor.

12.07.2015 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya İl Teşkilatı'nın kuruluşunda beraber çalıştığı dava arkadaşlarını, mahalle iftarlarına davet ederek örnek bir davranış sergiliyor.

Projelerini kentin ortak aklıyla yapmaya önem veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan ayındaki etkinlikleri de "birlik ve beraberlik" anlayışıyla gerçekleştiriyor.

Tütüncü, mahallelerde düzenledikleri iftar yemeklerine ve ev ziyaretlerine kanaat önderlerini, siyasileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini davet ediyor. Davete katılanlar hem Kepezlilerin Ramazan sevincine ortak oluyor hem de birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı veriyorlar.

TÜTÜNCÜ'DEN KURUCULARA VEFA

Hakan Tütüncü, iftar ve mahalle gezileri davetinde vefanın da altını çiziyor. Tütüncü, Kurucu Gençlik Kolları İl Başkanı olduğu Ak Parti Antalya İl Teşkilatı'nın kurucu yönetim kurulu üyelerini de mahalle iftarlarına ve ev ziyaretlerine götürüyor. Kurucuların buluşmasında hem hasret gideriliyor hem de teşkilat anıları konuşuluyor. Kuruluşta emeği olan isimler saygıyla yad ediliyor.

Ramazan'ın manevi iklimini Kepezlilerle yaşamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Ak Partinin kurucu isimleri, davetle kendilerini onure ettiği için de Tütüncü'ye teşekkür ettiler.

Mahalle ziyaretlerine Ak Parti Antalya İl Teşkilatı'nın mevcut yönetim kurulundaki isimler ile eski ve yeni Kepez Belediye Meclis üyeleri de eşlik ediyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan'ın son gününe kadar devam edecek olan mahalle iftarlarına, Ak Parti İl Teşkilatı'nda görev alan isimleri davet etmeyi sürdürecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement