Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den Asat'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den Asat'a Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü\'den Asat\'a Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede yapılacak alt yapı çalışmalarıyla ilgili Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürü Faruk Karaçay’ı ziyaret etti.

11.09.2014 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede yapılacak alt yapı çalışmalarıyla ilgili Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürü Faruk Karaçay'ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Başkan Tütüncü, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay ile çok verimli bir toplantı yaptıklarını söyledi. Başkan Tütüncü toplantıda 5 yıllık sürede Kepez'de yapılacak olan alt yapı çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirme yaptıklarını belirtti. Teomanpaşa, Düdenbaşı mahalleleri gibi alt yapı çalışmalarının başladığı ama inşaat çalışmalarının tamamlanmadığı belirten Başkan Tütüncü, bölgelerdeki problemlerin hızlı bir şekilde nasıl çözebileceğini de konuştuklarını aktardı.

Kepezlilerin, alt yapısı tamamlanmış bir ilçe beklentisi olduğunun altını çizen Başkan Tütüncü, "Biz de vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda Kepez'in alt yapısını, kanalizasyon ihtiyaçlarını karşılamak, evsel bağlantılarını çözmek noktasında büyük bir gayret sarf ediyoruz. Şu an Habibler, Hüsnü Karakaş ve Mehmet Akif mahallelerimizde de alt yapı çalışmaları hızlı bir şekilde başladı. Alt yapı çalışmalarının gelmesiyle birlikte bölge önemli değer kazandı. Kepez olarak şehirleşme noktasında eksiklerimiz var. Alt ve üst yapı da bu eksiklerimizi hızlı bir şekilde gideriyoruz" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, ASAT'ın desteği ile içme suyu, kanalizasyon evsel bağlantılar gibi Kepez'in alt yapıya dönük problemlerini hızlı bir şekilde çözmeye başladıklarını aktardı. Kepez'e gösterdiği hizmet hassasiyetinden dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür eden Tütüncü, "Türel, seçim döneminde Antalya'yı kanatlandıracağız, Kepez'i çift kanatla uçuracağız, demişti. Geçtiğimiz 5 yıl içinde Kepez, tek kanatla uçmaya çalışmıştı. Büyükşehir'den fazla destek alamamıştık. Şimdi bu dönem Büyükşehir ile birlikte el ele, gönül gönüle veriyor çok daha güzel bir Kepez'i birlikte hızlı bir şekilde inşa ediyoruz. Şu an Büyükşehir Belediyesi ile yapmış olduğumuz işbirliği Kepez Belediyesi tarihinde bir ilktir. Bu işbirliği çok kısa sürede önemli projelerin hayata geçmesine, Kepez'in şehirleşmesine katkı verecektir. ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay'a bölgemize gösterdiği hizmet hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

ASAT Genel Müdürlüğünün 300 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin inşasının sürdürdüğü Sütçüler bölgesindeki kanalizasyon ana şebeke hattı çalışmasını tamamladığı, Mehmet Akif ve Güneş mahallelerini kapsayan Mehmet Atay Caddesi'nde ise kanalizasyon ana şebeke hattı çalışmasının devam ettiği belirtildi. Kanalizasyon çalışmasının tamamlandığı bölgelerde evsel bağlantı çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den Asat'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement