Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'ye Bakan Övgüsü - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'ye Bakan Övgüsü

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü\'ye Bakan Övgüsü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ak Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, 14. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla ziyaret ettiler.

17.08.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ak Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye, 14. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla ziyaret ettiler. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Başkan Hakan Tütüncü'nün yaptığı hizmetleri takdirle izlediğini söylerken, Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan da Tütüncü'nün Kepez'de bir başarı hikayesi ortaya koyduğunu belirtti.

AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLLERİ EŞLİK ETTİ

Ziyarete Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Sena Nur Çelik ile İl Başkanı Rıza Sümer de eşlik etti. Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ile Lütfi Elvan, belediye protokol kapısının önünde Başkan Tütüncü, meclis üyeleri ve bürokratlar tarafından karşılandı. Çavuşoğlu ve beraberindekiler daha sonra başkanlık makam odasına geçti.

TÜTÜNCÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, Kepez'in Ankara'da çözülmesi gereken problemlerinin çözümüne verdikleri desteklerden dolayı Çavuşoğlu'na, Elvan'a ve Ak Parti Antalya milletvekillerine teşekkür etti.

TÜTÜNCÜ, BİR BAŞARI HİKAYESİ ORTAYA KOYDU

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Tütüncü'nün, Antalya'nın en büyük merkez ilçesi olan Kepez'de, büyük bir hizmet başarısı gerçekleştirdiğinin altını çizdi. Ak Parti Antalya Milletvekili Elvan, "Kendisini gönülden kutluyorum. Yine Kepez için taahhüt ettiği projelerin çok daha fazlasını gerçekleştirdi. Kepez'de bir başarı hikayesi ortaya koydu. Önümüzdeki dönemde de Kepez'de büyük işler başaracağına gönülden inanıyorum" dedi.

"HAKAN KARDEŞİMİN HİZMETLERİN TAKDİRLE İZLİYORUM"

14. kuruluş yıl dönümünde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret etmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Partimizin 14. Kuruluş kardeşimi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret etmekten mutluluk duydum. Hakan kardeşimin, Kepez'e yaptığı hizmetleri yakinen ve takdirle izliyorum. Kendisine Ak Parti'nin kutlu yolculuğuna katkılarından ve hizmetlerinden ve kardeşliğinden dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Ziyaretin anısına Başkan Tütüncü'ye, Bakan Çavuşoğlu, üzerinde lale motifinin bulunduğu çini tabak, AK Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan da "Dahilek ya Rasülallah. Allah'ın Resulü bize yardım et" yazısının yer aldığı hat eserini hediye etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaretin ardından Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ve Lütfi Elvan ile Ak Parti'nin kuruluşunun 14'üncü yıldönümü dolayısıyla Hüseyin Alanyalı Camisi'nde okutulan mevlide ve Ak Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen Danışma Meclis Toplantısı'na katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'ye Bakan Övgüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement