Kepez Belediyesi, Göksu Akmek Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediyesi, Göksu Akmek Açıldı

Kepez Belediyesi, Göksu Akmek Açıldı

Kepez Belediyesi, Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları’nın (AKMEK) 8’inci şubesini, Göksu Mahallesine açtı.

30.11.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları'nın (AKMEK) 8'inci şubesini, Göksu Mahallesine açtı.

AKMEK'in 8'inci şubesi, Göksu Mahallesinde açıldı. Özellikle kadınlar olmak üzere çocuklar ve erkeklere talep edilen eğitimlerin verileceği şubenin açılışına, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, İlçe Emniyet Müdürü İlker Ekşi, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Özsoy ve Ramazan Alanay, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşın ayağına eğitimi götürmek için tüm kurumların el ele verdiğini belirten Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, her hafta yeni bir eğitim kurumu açmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

HEM EĞİTİM HEM SOSYALLEŞME İMKANI

Her hafta yeni bir eğitim kurumu açılışı yapmanın tarifsiz mutluluğu içinde olduklarını belirten Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü ise, son derece modern ve güzel bir AKMEK şubesi açılışını gerçekleştirmek için bir araya geldiklerini söyledi. Ağırlıklı olarak kadınlara, erkeklere ve özellikle sömestr ile yaz tatillerinde çocuklara eğitim veren bir kurum oluşturduklarını anlatan Tütüncü, "Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle bu kurs merkezlerinde, vatandaşlarımıza hem meslek edinmelerini sağlıyoruz, hem de sosyalleşmesine imkanı veriyoruz" dedi.

Göksu'nun her bakımdan yeni bir ufka doğru hareket eden bir mahalle olmaya başladığına değinen Tütüncü, mahallenin çeşitli altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla zenginleştiğini söyledi. Tütüncü, "Göksu yeni belediyecilik hizmetleriyle sosyal yaşam atağında. Altınova Havalimanı yolunun açılacak olması, bu mahalleye ciddi katkı sağlayacak. Mahallenin hareketliliğini ve değerini arttıracak. Büyükşehir Belediyesi ile yaklaşık 25 milyon liralık bu yol, Korkuteli Kavşağına bağlanacak. Büyük plazalarla Göksu Mahallesi kentin önemli ticaret merkezlerinden biri haline geliyor. Yaptığımız yeni imar uygulamalarıyla da, buradaki konutların değerinin artmasını sağladık" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Belediyesi, Göksu Akmek Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement