Kepez Belediyesi Liselileri Üniversiteye Hazırlıyor - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediyesi Liselileri Üniversiteye Hazırlıyor

Kepez Belediyesi Liselileri Üniversiteye Hazırlıyor

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, üniversiteye hazırlanan lise öğrencilerine yönelik 7 derslikli etüt merkezinin açılışını yaptıKepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, üniversiteye hazırlanan liselilere yönelik etüt merkezinin açılışını yaptı.

16.11.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, üniversiteye hazırlanan lise öğrencilerine yönelik 7 derslikli etüt merkezinin açılışını yaptı

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, üniversiteye hazırlanan liselilere yönelik etüt merkezinin açılışını yaptı. Belediye hizmet binası arkasında yer alan eski ASMEK binası, bir belediye dershanesi formatına dönüştürülerek Teomanpaşa Bilgi Evi ve Etüt Merkezi adıyla hizmet verecek. Hafta içi ve hafta sonları değerlendirilerek 800 öğrenciye hizmet etme kapasitesine ulaştırılabilecek olan merkez'in açılışına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Muhsin Bozdağ ve öğrenciler katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sınıfları gezen Tütüncü, öğrenciler ile yaptığı sohbette başarılı olmanın tek sırrının çalışmak olduğunu söyledi.

KAPASİTESİ 800 ÖĞRENCİ

Etüt merkezinin üniversiteye hazırlanan öğrencilere kurs imkanı sağlaması açısından çok anlamlı bir yer olduğunu vurgulayan Tütüncü, bir belediye dershanesi gibi bir yapıyı açıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. İlk etapta yaklaşık 150 öğrencinin kayıt yaptırdığını açıklayan Tütüncü, merkezin teknik altyapısının 700, hatta 800'e kadar öğrenciye kurs imkanı sağlayabileceğini söyledi.

İŞBİRLİĞİYLE YAPIYORUZ

Milli Eğitim Müdürlüğü ile el ele, gönül gönüle projeyi gerçekleştirdiklerini belirten Tütüncü, "Milli Eğitim marifetiyle çalıştıracağız, ihtiyaçlarını belediye karşılayacak. Faydalanan bizim hemşerilerimiz olacak. Kepez'deki öğrenciler de rekabet koşulları içinde diğer ilçelerdeki öğrencilerle aynı seviyede olsun istedik" dedi.

EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK

Kepez'de göreve geldiği dönem ile bugünkü eğitim başarısı arasında ciddi fark olduğunun altını çizen Tütüncü, "Bakanlığın yıllık verilerinden bunu takip etmek mümkün. Kepez şehircilikte olduğu gibi, eğitimde de çağ atladı. Tüm bunları işbirliğiyle yapıyoruz." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Belediyesi Liselileri Üniversiteye Hazırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement