Kepez'de Elazığlılar Gecesi - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Elazığlılar Gecesi

Kepez\'de Elazığlılar Gecesi

Kepez Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında, Antalya Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, hemşeri gecesi düzenledi.

08.07.2014 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında, Antalya Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, hemşeri gecesi düzenledi. Gecede Elazığlılara özgü halk oyunları ve halaylar çekildi.

Kepez Belediyesi, Ramazan etkinliğinde Türkiye'nin farklı kültürlerini Antalyalılarla buluşturuyor. Etkinlikler kapsamında Antalya Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği gece düzenledi. Antalya Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği geceye, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Antalya Elazığlılar Dernek Başkanı Kürşat Yeşilkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hemşehri gecesinde Başkan Tütüncü, "Elazığ Antalya'ya da güzellik katan bir kültürü burada yaşatıyor. İşte bunun kanıtı burası Kepez Ramazan etkinlik alanıdır. Bu güzelliği bizlerle kepezlilerle paylaşan Antalya Elazığlılar Dernek Başkanı Kürşat Yeşilkaya'ya, yönetim kuruluna Elazığlılarla birlikte can ciğer olan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Elazığlılar Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement