Kepez'de Gençlik Buluşmaları - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Gençlik Buluşmaları

Kepez\'de Gençlik Buluşmaları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, liseli öğrencilerin aydınlatma, ulaşım ve emniyetle ilgili şikayetlerine çözüm bulunması için toplantı düzenliyor.

27.03.2016 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, liseli öğrencilerin aydınlatma, ulaşım ve emniyetle ilgili şikayetlerine çözüm bulunması için toplantı düzenliyor.

Toplantıda liselerin öğrenci temsilcileri, problemleri muhataplarına anlatacaklar. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Gençlik Buluşmaları" adı altında liselerde yaptığı söyleşileri, Prof. Dr. Tuğgeneral Cevdet Demirkol - Ayhan Demirkol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şehit Ömer Dikmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sürdürdü. Gerçekleşen söyleşilerde Tütüncü, öğrencilerin fikirlerini dinledi, eğitim ve şahsıyla ilgili soruları cevaplandırdı. Gençlik buluşmasında öğrenciler, okullarıyla ilgili isteklerini de Tütüncü'ye ilettiler. Tütüncü de talepleri karşılamak için gereken çalışmaları yapacaklarını öğrencilere aktardı.

"GENÇLERİN FİKİRLERİ YOLUMUZU AYDINLATIYOR"

Gençlerin fikirlerine önem verdiğinin altını çizen Tütüncü, "Gençlerin fikirlerinin de çok değerli olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerimiz bir araya geliyor ve onların fikirlerini, düşüncelerini dinliyoruz. Öğrencilerimizin fikirleriyle yolumuzu aydınlatıyoruz. Öğrenci iken şehirle ilgili düşünceler üretir ama o düşünceleri anlatacak muhatap bulamazdık ve bundan dolayı üzülürdük. Şimdi öğrencilerimizle sohbet ederek, onların fikirlerini, düşüncelerini ifade edebilecekleri ortamı oluşturuyoruz" diye konuştu.

Başkan Hakan Tütüncü, daha önceki lise ziyaretinde öğrencilerin çözüm istediği şehir içi ulaşım, emniyet ve aydınlatma ile ilgili şikayetleri bu gençlik buluşmasında da muhatap oldu.

Şehir içi ulaşım, emniyet ve aydınlatma sorunlarına çözüm bulunması amacıyla toplantı düzenleyeceklerini aktaran Tütüncü, "28 Mart Pazartesi günü belediye meclis salonunda yapacağımız toplantıya ilçemizdeki liselerin öğrenci temsilcileri, liselerin müdürleri, Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımla ilgili bürokratları, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü ve CLK Akdeniz yetkilileri katılacak. Toplantıda öğrenci temsilcileri, öğrencilerin şikayetçi olduğu konuları kamu kurumlarının yetkilerine anlatacaklar."

Öğrencilere de Başkan Hakan Tütüncü'ye çiçek vererek, teşekkür ettiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Gençlik Buluşmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement