Kepez'de Gıda Denetimleri Hız Kazandı - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Gıda Denetimleri Hız Kazandı

Kepez\'de Gıda Denetimleri Hız Kazandı

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri’ne bağlı gıda mühendisinden oluşan ekipler, Kurban Bayramı öncesi başta lokum, baklava gibi tatlı üretimi ve satışı yapan imalathaneler ile işyerlerini denetledi.

01.10.2014 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri'ne bağlı gıda mühendisinden oluşan ekipler, Kurban Bayramı öncesi başta lokum, baklava gibi tatlı üretimi ve satışı yapan imalathaneler ile işyerlerini denetledi.

Üretim alanlarından, vitrinlere kadar tüm detayları inceleyen ekipler, gıda güvenliği ve kalitesinin artırımına yönelik birçok denetim ve kontrolde bulundu. İşyerlerinin bir çoğu sağlıklı olan ilçede, eksiklikleri bulunan imalathanelere ise gerekli düzenlemeler için tutanak tutulup, gün verildi.

Etiketlerin konulması ve bayram öncesi ve bayram sırasında fiyatlarında hiçbir artışın olmaması için dükkan sahiplerini uyaran zabıta ekipleri, tatlı imalathaneleri ve satış yerlerini denetledi. Hijyen koşulların sağlanıp sağlanmadığını denetleyen ekipler, kullanılan malzemelerin nitelikleri ve uygunluk derecelerini de birçok kez kontrol etti.

Kepez'de üretilen gıdaların Türk gıda mevzuatına uygun olması için ekiplerin gece gündüz çalıştığını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Kepez'de üretilen her ürün tüketime uygun olacaktır. Vatandaşlarımızın sağlığına zarar verebilecek bütün engelleri ortadan kaldıracağız. Sağlıkla oynayan iş yerine asla göz açtırmayacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Gıda Denetimleri Hız Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement