Kepez'de Kadınlar Matinede Bulaşacak - Son Dakika
Güncel

Kepez'de Kadınlar Matinede Bulaşacak

Kepez\'de Kadınlar Matinede Bulaşacak

Kepez Belediyesinin sosyal belediyecilik hizmetleri arasında yer alan kadınlar matinesi, yarın yeni sezonu açacak.

15.02.2017 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesinin sosyal belediyecilik hizmetleri arasında yer alan kadınlar matinesi, yarın yeni sezonu açacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Kepez'de yaşayan farklı yaş ve meslek gruplarından kadınların bir araya geldiği kadınlar matinesi programlarının yeni yılda da devam edeceği belirtildi.

Ocak ayında Türkiye'de yaşanan üzücü olaylar nedeniyle ertelenen programın şubat programlarıyla başlayacağı ifade edilen açıklamada, Kepez Belediyesinin desteğiyle her ay farklı bir noktada düzenlenen matine programının, özellikle ev hanımlarının sosyalleşmesi için önemli olduğu vurgulandı.

Günlük hayatın stresinden uzaklaşarak sosyalleşen Kepezli kadınların müzik ve sohbetle keyifli bir gün geçireceği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yüzlerce kadının katılım gösterdiği programlarda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katılımıyla kadınların neşesine ortak oluyor. Sosyal platformlar oluşturmaya yönelik bir çalışma olan Kadınlar Matinesi çalışan ve ev hanımı olan kadınların bir araya gelerek sosyalleştiği bir atmosfere ev sahipliği yapıyor. Ücretsiz gerçekleşen etkinliğe tüm kadınlar arkadaşları ile birlikte katılabiliyor.

Her alanda sosyal belediyeciliği temel alan Kepez Belediyesinin 2017 yılındaki ilk matinesi 16 Şubat Perşembe günü Ostima Düğün Salonu'nda gerçekleşecek."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, kadınların her zaman için toplumda değerli olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kepez'de Kadınlar Matinede Bulaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement