Kepez'de Okul ve Camiler Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Okul ve Camiler Yenileniyor

Kepez\'de Okul ve Camiler Yenileniyor

Kepez Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesi ilçedeki tüm okul ve camilerin temizliğini gerçekleştirdi.

18.08.2016 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesi ilçedeki tüm okul ve camilerin temizliğini gerçekleştirdi.

Belediye hizmetlerini her kesimine ulaştırmayı amaçlayan Kepez Belediyesi, okul ve camilere tamirat, tadilat ve çevre düzenlemesi alanında çeşitli hizmetler sunuyor. Asfalt, sıva, fayans, bordür gibi uygulamaların yapıldığı yüzlerce okul ve cami, Kepezli vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için yenileniyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün önem verdiği hizmetler arasında yer alan okul ve camii tadilat ve tamiratları, belediyenin doğrudan görevi olmamasına karşın büyük bir itina ile yapılıyor.

Eğitime Tütüncü katkısı

Başkan Tütüncü, okulların ayrıca spor salonları, bilgisayar sınıfları gibi çok sayıda yatırım ile Kepezli çocuklara daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlıyor. Çalışmalar kapsamında Ali Rıza Altıntaş İlköğretim Okulu'na 470 adet tuğla ile 70 metrekarelik sıva, Habibler Ortaokulu'na 2 adet basketbol potası, 2 adet voleybol direği ankraj montajı, Kepez Anadolu Lisesi'ne 30 metre bordür, 280 metrekare kilit taş döşeme, Başköy Ortaokulu 1000 adet kiremit ve 60 metre bordür çalışması gerçekleştirildi.

Camilere belediye desteği

Okulların yanı sıra bölgenin camileri de Kepez Belediyesi ekiplerince temizliği ve bakımı yapıldı. Sosyal belediyeciliğin bir göstergesi olarak Evliya Çelebi Camii'ne 220 metrekare kilit taşı döşeme, Demirgül Camii'ne 210 metrekare kilit taşı ve 70 metrekare bordür, Şelale Kız Kuran Kursu'nda d390 metrekare alanın çevre düzenlemesi, Taş Kesikliler Camii'nin 800 adet tuğla, 200 metrekare sıva ve fayans çalışması gibi çok sayıda çalışma, ilçenin farklı noktalarında yer alan farklı camilerde gerçekleştirildi. Tamirat ve tadilat işlemlerinin yanı sıra, Kepez'de bulunan camii ve okulların temizlikleri de Kepez Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından düzenli periyotlarla gerçekleştiriliyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Okul ve Camiler Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement