Kepez'de Özel Çocuklara Okul - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Özel Çocuklara Okul

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesine özel çocukların eğitimi için 24 derslikli okulun inşaat çalışmalarına başlanıldığı bildirdi.

22.02.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesine özel çocukların eğitimi için 24 derslikli okulun inşaat çalışmalarına başlanıldığı bildirdi.

Tütüncü, yaptığı açıklamada, Antalya Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Şafak Mahallesine kazandırmayı planladıkları okulun, özel öğrencilerin eğitim taleplerinin karşılanmasında önemli bir eksiği gidereceğini belirtti.

Bedensel ve zihinsel engellilerin, kamusal hizmetlerden yararlanmasına özel bir önem verdiklerini vurgulayan Tütüncü, özel eğitim okulu ve benzeri eğitim sosyal ve eğitici kurumlarının sayısını artırmak için gayret göstereceklerini kaydetti.

Tütüncü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerince özel eğitim okulunun, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde hizmete açılmasının planladığını belirtti.

Bedensel ve zihinsel engelli çocuklara yönelik okul yapılması için belediyeye ait Şafak Mahallesindeki 3 dönümlük arsasının meclisin oluruyla Antalya Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışlandığını anımsatan Tütüncü, bedensel ve zihinsel engelli öğrenciler için 24 derslikli ilkokul inşaatına başlandığını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez'de Özel Çocuklara Okul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement