Kepez'de Yetenek Taramaları - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Yetenek Taramaları

Kepez\'de Yetenek Taramaları

Kepez Belediyesi, Kepez Kaymakamlığı ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Kepez’in Yıldızları Yetenek Taramaları” projesi, geleneksel hale getirildi.

18.11.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, Kepez Kaymakamlığı ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Kepez'in Yıldızları Yetenek Taramaları" projesi, geleneksel hale getirildi.

Geçtiğimiz yıl Kepez Belediyesi ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Kepez'in Yıldızları Yetenek Taramaları geleneksel hale getirildi. Toplam 2 ay sürmesi planlanan Kepez'in Yıldızları Yetenek Taraması projesi kapsamında Kepez bölgesinde bulunan 70 ilköğretim okulunda 2, 3 ve 4'üncü sınıflarda öğrenim gören çocuklar yetenek taramasından geçirilecek. Ayrıca Kepez bölgesindeki 69 ortaokulda 5, 6, 7 ve 8'inci sınıflar arasında futbol turnuvası düzenlenecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türk futboluna alt yapı desteği vermek ve sporu ilçedeki tüm çocuklarla buluşturmak için "Kepez'in Yıldızları" projesini başlattıklarını ve geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Tütüncü, proje ile okullarda öğrencilerin sportif yetenekleri keşfedilerek, spora kazandırılacağının altını çizdi.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Futbol Şube Genel ve Proje Koordinatörü Şakir Filiz, "Geçtiğimiz yıl başlattığımız "Kepez'in Yıldızları Yetenek Taramaları" ülke genelinde de büyük yankı buldu. Türkiye Futbol Federasyonu yapmış olduğumuz projeyi örnek projeler sırasına aldı ve bu yıl başlatacağı Türk futbolunun kalkınması için uygulanacak 4 projenin arasında yer alıyor" dedi.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu'da "Bu proje sayesinde geçtiğimiz yıl bir çok genç yeteneği spora kazandırdık. Kulüp olarak hazırladığımız ve hayata geçirdiğimiz projeleri göstermelik olarak değil böyle bir ihtiyacın Türk sporunun altyapısına ihtiyacı olduğu için yapıyoruz. Çünkü gelişim çağında olan bir çocuğun ne zaman kendisini göstereceğini bilemeyiz. Bu nedenle Kepez'in Yıldızları Yetenek Taramaları projesi her yıl geleneksel olarak faaliyetlerini sürdürecek" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Yetenek Taramaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement