Kepez'den Antalya'ya Macera Parkı - Son Dakika
Yerel

Kepez'den Antalya'ya Macera Parkı

Kepez\'den Antalya\'ya Macera Parkı

Kepez Belediyesi, Kepezüstü’nde 60 dönümlük alana macera parkı inşa ediyor.

15.07.2014 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, Kepezüstü'nde 60 dönümlük alana macera parkı inşa ediyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçim kampanyası döneminde vaat ettiği 70 projeyi ilçe halkıyla buluşturmaya başladı. Turgut Cansever Mimarlık Ödülleri Yarışması'nın ardından "macera parkı" projesi de hayat buluyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, içerisinde eğlence ve maceraya dönük aktivitelerin olacağı parkın yapımına start verdi. Eğlence ve macera tutkunların çok seveceği park, Kepezüstü'nde, Kent Ormanı ile atış poligonu arasında Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan tahsis edilen 60 dönümlük alana inşa ediliyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından park alanında zemin düzenleme çalışması başlatıldı. Daha sonra ise eğlence ve maceraya dönük aktivite alanların inşasına geçilecek. Macera parkında, tırmanma duvarı, atlama kulesi, ağaçlar arası ip parkuru, yer oyunları, kaykay pistleri, süs havuzu ve spor alanları olacak.

Başkan Hakan Tütüncü, Antalyalıları doğanın içerisinde hem eğlence hem de macera ile buluşturacaklarını söyledi. Tütüncü, ormanlık alana zarar vermeden yapacakları macera parkının, Antalya'nın yeni çekim merkezi olacağının altını çizdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'den Antalya'ya Macera Parkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement