Kepez'den Eğitime Etüt Desteği - Son Dakika
Yerel

Kepez'den Eğitime Etüt Desteği

Kepez\'den Eğitime Etüt Desteği

Kepez Belediyesi, ilk kademede okuyan öğrencilerin derslerine yardımcı olması amacıyla 3 ayrı noktada etüt merkezi açtı.

10.02.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, ilk kademede okuyan öğrencilerin derslerine yardımcı olması amacıyla 3 ayrı noktada etüt merkezi açtı.

Semt konaklarındaki etüt merkezlerinde öğrencilere ders verilmeye başlandığı, Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'ndaki etüt merkezinde ise önümüzdeki günlerde öğrenci kabulüne başlayacağı belirtildi. Öğrencilerin, aylık 40 lira ücret karşılığında alacakları Kepez Genç Kart ile etüt merkezlerinden yararlanabilecekleri ifade edilirken, Kepez Genç Kartı alanların ayrıca belediyenin bilgi evlerinden, gençlik merkezinden, yüzme havuzundan, Kepez Belediye Spor Kulübü'nün açmış olduğu kurslardan, spor kulübünün tüm müsabakalarından faydalanabilecekleri bildirildi. Ayrıca tesislerden ve bu tesislerde uygulanacak olan etkinliklerden ikinci çocuk için yüzde 25 indirim yapılacağı ve ikinden sonra ise ücretsiz alınmayacağı açıklandı.

Kurs merkezlerinde branş öğretmenleri tarafından öğrencilere, Türkçe, fen bilgisi, sosyal bilgiler, İngilizce, matematik ve teknoloji dersleri verildiği, etüt merkezlerinin Kepezli öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandığı kaydedildi. 10 branş öğretmeninin görev yaptığı semt konaklarındaki kurslarda, 331 öğrencinin ders gördüğü ve etüt merkezlerine gitmek isteyen ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin merkezlerin bulunduğu yerlerde başvurularını yapabilecekleri açıklandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'den Eğitime Etüt Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement