Kepez'den Öğrencilere Kurs Desteği - Son Dakika
Yerel

Kepez'den Öğrencilere Kurs Desteği

Kepez\'den Öğrencilere Kurs Desteği

Kepez Belediyesi, üniversite geçiş sınavına ve Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek olan gençlere hazırlık kursu desteği veriyor.

26.08.2016 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, üniversite geçiş sınavına ve Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek olan gençlere hazırlık kursu desteği veriyor.

Kepez Belediyesi, ilçedeki öğrencilerin eğitim süreçlerinde başarılı olabilmelerini amaçlayan bir projeyi hayata geçiriyor. Etüt merkezi projesiyle ortaokul öğrencilerini TEOG sınavına hazırlayan Kepez Belediyesi, üniversite geçiş sınavına ve KPSS'ye girecek olan gençlere de hazırlık kursu desteği veriyor.

Kepez Belediyesi ve Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle lise mezunu öğrenciler için üniversiteye hazırlık YGS kursu açılıyor. İki kurumun işbirliği ile KPSS'ye hazırlanan lise, ön lisans ve lisans öğrencilerine yönelik açılan kurs da ise eğitimler başladı. Hazırlık kurslarının eğitimleri, Kepez Belediyesinin, Teomanpaşa Eğitim ve Etüt Merkezi'nde olacak.

Tarih, Türkçe, Coğrafya, Vatandaşlık ve Matematik dersleri verileceği KPSS hazırlık kursu Mayıs 2017'de sona erecek.

Üniversiteye hazırlık YGS kursu başvuruları 22-27 Eylül tarihlerinde alınacak. YGS kursu başvuruları, diploma ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi'ne yapılacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'den Öğrencilere Kurs Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement