Kepez'den Spora Dev Yatırım - Son Dakika
Yerel

Kepez'den Spora Dev Yatırım

Kepez\'den Spora Dev Yatırım

Kepez Belediyesi 7 mahalleye semt spor sahası kazandırıyor.

17.01.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi 7 mahalleye semt spor sahası kazandırıyor.

Mehmet Akif, Kültür ve Habibler mahallelerine yeni semt spor sahaları inşa edileceği, Bütünşehir Yasası ile Kepez'in mahalleleri haline gelen Odabaşı ve Kızıllı köylerine de semt spor sahası yatırımı yapılacağı belirtildi. Gazi ile Fatih mahallelerindeki zemini toprak olan spor sahalarının ise modernize edileceği bildirildi.

Tesislerde, sentetik çim futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, bisiklet yolu ve yürüyüş parkuru olacağı, semt spor sahaları, oturma alanları, çocuk mobilyaları, açık hava spor aletleri ve peyzajıyla da mahallelere park hizmeti verileceği ifade edildi.

Her bölgenin her kesimin sporla, tesisle bulaşmasını sağlayacak olan semt spor sahalarının yapımı, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından başlayacağı kaydedildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çocukları ve gençleri sokağın kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sağlıklı bir neslin yetişmesi bakımından spora önem verdiklerini söyledi. Kepez'de 100 bine yakın öğrenci olduğunu anımsatan Başkan Tütüncü, bu kesimin enerjilerini atabilecekleri en iyi alanın da spor olduğunu kaydetti. Hem çocukların ve gençlerin spor yapabilecekleri alan ihtiyacını karşılamak hem de amatör spora tesis desteği sağlamak amacıyla semt spor sahalarını yatırım programına aldıklarını belirten Başkan Hakan Tütüncü, Kepez spor şehri yapma hedefine katkı sağlayacak olan semt sahalarından Türk sporunun altı yapısına önemli yıldızların kazandırılacağının altını çizdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'den Spora Dev Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement