Kepez'e 5 Ayda 18 Yatırım - Son Dakika
Yerel

Kepez'e 5 Ayda 18 Yatırım

Kepez\'e 5 Ayda 18 Yatırım

Kepez Belediyesi, 2016’nın ilk 5 ayında 18 yatırımı ilçeyle buluşturdu.

01.06.2016 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, 2016'nın ilk 5 ayında 18 yatırımı ilçeyle buluşturdu.

Kepez'de, 2015'te belediye ve merkezi idare işbirliğinde 19'u temel atma, 16'sı açılış olmak üzere 37 yatırım için tören düzenlenmişti. Bu yılın ilk 5 ayında ise ilçede 4'ü temel atma, 14'ü açılış olmak üzere 18 eser için tören yapıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Protokolümüzün, mesai arkadaşlarımın, parti teşkilatımızın ve vatandaşlarımızın açılışlardan, temel atmalardan adeta başı döndü. Açılışları ve temel atmaları kanıksadılar ama bu yatırımların yapılmasını, bu hizmetleri birbirimizle paylaşarak Kepez'in gelişme trendindeki güzellikleri hep beraber paylaşmak bizim için mutluluk vesilesidir. Böyle şehre ait olmanın anlamı olduğunu görüyoruz. O nedenle bu törenleri yaptık, yapmaya de devam edeceğiz."

AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENLERİ SÜRECEK

Kepez, bu yılın ikinci 6 ayında da önemli eserlerin açılış ve temel atma törenlerine şahitlik edecek. Önümüzdeki aylarda Tek Sarnıç Kent Parkı, Sosyal Yardımlaşma Merkezi, Esentepe Semt Konağı, Dokuma Oyuncak Müzesi, Dokuma Bilim Merkezi ile Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi Ahatlı Şubesi ve drag pisti için temel atma töreni; şefkat ve huzur evi, semt spor sahaları, açık yüzme havuzu, Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi Özgürlük Şubesi, belediye arşiv binası ve belediye sağlık merkezi için açılış töreni gerçekleştirilecek. Önümüzdeki aylarda yapımı tamamlanan okulların açılış, inşası başlayacak okullar için de temel atma töreni organize edilecek.

5 ayda yapılan açılış ve temel atma törenleri:

Temel Atma: , Odabaşı Ortaokulu (16derslikli), Ahatlı Anadolu Lisesi (32 derslikli), 3. Antalya Spor Lisesi Spor Salonu ve Uhut Camii.

Açılış: Altınova Sinan ASM, Antalya Kepez Macera Ormanı, Naciye Havva Manavuşak İlkokulu çok amaçlı salon ve laboratuar, Varsak Sinema Salonları, Duraliler ASM, Şerife Tufan Ortaokulu Bilişim Sınıfı, Yeni araç ve iş makineleri hizmete alımı, Kepez Ortaokulu Bilişim Sınıfı, 80. Yıl Ortaokulu Bilişim Sınıfı, Baraj Ortaokulu Bilişim Sınıfı, Şahinevler Ortaokulu Bilişim Sınıfı, Halil Akyüz Ortaokulu Bilişim Sınıfı, Göksu ASM ve Şerife Tufan Ortaokulu Kütüphanesi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'e 5 Ayda 18 Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement