Kepez'e Kazandırılan Eserler Uyumlu Çalışmanın Sonucu - Son Dakika
Yerel

Kepez'e Kazandırılan Eserler Uyumlu Çalışmanın Sonucu

Kepez\'e Kazandırılan Eserler Uyumlu Çalışmanın Sonucu

Kepez Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Olağan Toplantısı’nda konuşan Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’e kazandırdıkları eserlerin, iktidarıyla, muhalefetiyle tüm meclis üyelerinin uyumlu bir şekilde çalışmasıyla yapıldığını söyledi.

02.06.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Meclisi'nin Haziran Ayı Olağan Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırdıkları eserlerin, iktidarıyla, muhalefetiyle tüm meclis üyelerinin uyumlu bir şekilde çalışmasıyla yapıldığını söyledi.

Kepez Belediyesi'nin Haziran Ayı Olağan Meclis toplantısında Gülveren'e okul, Yeni Doğan'a sağlık merkezi, Düdenbaşı ve Beşkonaklılara semt pazarı müjdesi çıktı.

34 gündem maddesinin görüşüldüğü meclisin açılışında bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Kepez'de bir başarı varsa, hep birlikte gayretimizin neticesinde olmuştur. Bu başarı da CHP ve MHP meclis üyelerimizin de emeği var" dedi.

"KUTSAL OLAN MİLLETE HİZMETTİR"

Kepez'e yapılan eserlerin iktidarıyla, muhalefetiyle tüm meclis üyeleriyle uyumlu bir şekilde çalışmanın neticesinde yapıldığını ifade eden Başkan Hakan Tütüncü, "Millete hizmet etmeyi siyasi bir düzlemde hiç ele almadım. Çünkü siyasette bugün varız, yarın yokuz. Bugün biz iktidarız, yarın başka parti iktidar olur. Bulunduğumuz makamların hiçbir kutsiyeti yoktur. Önemli olan ve kutsal olan millettir ve yaptığımız iştir. Belediye başkanlığı kutsal bir makam değildir. Ama millete hizmet etmek kutsal bir iştir. Birlikte uyum önemli neticeler doğuracaktır ve bundan kazanın halk olacaktır" dedi.

KÜLTÜR TURLARINA BİR OTOBÜS DAHA

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün açılış konuşmasının ardından geçilen gündem maddelerinde, ilk olarak hayırsever Murat Konuk'un 2006 model bir otobüsün Kepez Belediyesi'ne bağışının kabul edilmesi görüşüldü. Otobüsün, hiçbir karşılık beklenmeden, bedelsiz olarak belediyeye hibe edilmesi, oy birliği ile kabul edildi. Oylamanın ardından söz alan Başkan Tütüncü, "Şu an 2 tane otobüsümüzle Konya, Çanakkale, Bursa ve İstanbul gibi şehirlere kültür turları yapıyoruz. Kültür turlarımıza ciddi bir talep var. Bağışlanan otobüs ve 2 otobüsümüzle milli ve manevi yerlerimizin bulunduğu illere kültür turlarımız devam edecek" diye konuştu.

KEPEZ'E YENİ BİR SAĞLIK MODELİ

Başkan Tütüncü'nün 5 Aile Sağlığı Merkezi (ASM) kazandırdığı ilçeye, Sağlık Bakanlığı'nın yeni bir sağlık tesisi uygulamasını da getiriyor. Haftanın 7 günü, 12 saat hizmet verilecek olan güçlendirilmiş ASM uygulamasının ilk örneği Yeni Doğan'a yapılacak. Bu yatırım için Yeni Doğan Mahallesi'nde belediyeye ait olan mülkün, Sağlık Bakanlığı'na tahsis edilmesi gündem maddesi, oy birliği kararıyla Mülkiyeti Değerlendirme Komisyonu'na havale edildi.

GÜLVEREN'E YENİ OKUL

Arsa tahsisleri ve mülkiyet problemlerini çözerek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 7 yılda Kepez'e 50'den fazla okul binasının yapılmasını sağlayan Başkan Hakan Tütüncü, Gülveren'in okul talebini de karşılıyor. Kepez Belediye Meclisi, Gülveren Mahallesi'ndeki kapalı semt pazarının batısındaki belediye ait olan arsasını, okul yeri olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsisini oy birliği ile onayladı.

BEŞKONAKLILAR VE DÜDENBAŞI'NA SEMT PAZARI

Beşkonaklılar ve Düdenbaşı mahallerinde sabit semt pazarı alanı oluşturulması için hazırlanan imar planı revizyonuna ilişkin İmar Komisyonu'nun raporu oy birliği ile kabul edildi.

Semt pazarlarının hayırlı olmasını dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Artık caddelerde, sokak aralarında kurulan pazarların yerine daha modern, insanların rahatsız olmayacağı, sağlıklı, güvenli sabit semt pazarları oluşturmak istiyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'e Kazandırılan Eserler Uyumlu Çalışmanın Sonucu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement