Kepez'in Tamamına Ticari Alan - Son Dakika
Yerel

Kepez'in Tamamına Ticari Alan

Kepez\'in Tamamına Ticari Alan

Kepez Belediyesi, gerçekleştirdiği imar plan revizyonu ile ilçe genelinde yola cephe olan binaların zemin katlarına, isteğe bağlı, ticari alan yapma imkanı getirdi.

14.02.2014 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, gerçekleştirdiği imar plan revizyonu ile ilçe genelinde yola cephe olan binaların zemin katlarına, isteğe bağlı, ticari alan yapma imkanı getirdi.

Kepez Belediye Meclisi'nin, Ocak ayı toplantısında yola cephe binaların zemin katlarına ticari alan uygulamasını getirecek olan plan revizyonu görüşülerek, karara bağlandı. Üst ölçekli 5 binde bir planlara uygun olarak kabul edilen plan revizyonuna göre; 20 metre üzeri yol kesitlerindeki binalarda yüksek zemin katlı, 20 metre altındaki bazı yollara cephe parsellerde ise zemin katlarda isteğe bağlı ticaret alanı yapılabilecek.

TİCARİ ALAN YAPILABİLECEK CADDELER

Plan revizyonu, imar problemi olmayan Kepez'in tüm mahalleleri ile Sakarya Bulvarı, Gazi Bulvarı, Dumlupınar bulvarları ile Yıldırım Bayazıt, Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir, 75. Yıl, Hürriyet, Şehit Üsteğmen Gökhan Korkut, Aslı Çakır Alptekin, Mithat Paşa, Mehmet Akif, Yeşilırmak, Güneş, Ömer Buyrukçu, Hastane, Elmalılı Hamdi Yazır, Kırçiçeği, Necmettin Erbakan, Muammer Aksoy, Sütçüler, Düden, Anadolu ve Atatürk caddeleri gibi ana arterleri kapsıyor.

Alınan kararın hayırlı olmasını dileyen Başkan Hakan Tütüncü, kabul ettikleri plan revizyonunun Kepez'de hem şehirleşme sürecine katkı sağlayacağını hem de ticareti canlandıracağını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'in Tamamına Ticari Alan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement