Kepez'in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi'ne Ödül - Son Dakika
Güncel

Kepez'in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi'ne Ödül

AK Parti, Kepez Belediyesinin, Kepez'in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi'ni ödüllendirdi.

14.04.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti, Kepez Belediyesinin, Kepez'in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi'ni ödüllendirdi.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kepez Belediyesi, AK Parti'nin "5. Yerel Yönetimler Sempozyumu" kapsamında belediyeler arasında düzenlediği "gençlik" temalı yarışmadan ödülle döndü.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen yarışmaya, ilkokul ve ortaokulda okuyan 14 bin öğrenciyi futbolda yetenek taramasından geçirdiği projesiyle katılan Kepez Belediyesi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun da örnek aldığı "Kepez'in Yıldızları Spor ve Eğitim" projesine "özel jüri ödülü" verildi.

Ödülü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elinden alan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı açıklamada, Kepez'i, gençlik, eğitim, kültür, sanat, spor şehri yapmak için çaba sarf ettiklerini söyledi. Bugüne kadar bir çok proje gerçekleştirdiklerini belirten Tütüncü, gençlik, spor ve eğitimle alakalı da pek çok çalışma yaptıklarının, bu çalışmaların daha iyi bir şehir kurabilme ideallerine hizmet ettiğini anlattı.

"Bu başarı Kepez'in başarısıdır"

Tütüncü, Türkiye genelinde düzenlenen proje yarışmasında Kepez Belediyesi'ne ödül verilmesinin önemli bir başarı olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Böyle bir ödülün belediyemize veriliyor olması bizim açımızdan büyük bir onurdur. Türkiye'deki tüm AK Partili belediyelerinin projeleriyle yarışmış olmak, Başbakanımızdan ödül alma onuruna kavuşmuş olmak, önemli bir başarıdır. Bu başarı Kepez takımının, ekibinin başarısıdır. Belediyemiz, gençler ve çocuklar için spor ile eğitim alanında projeler geliştirmeyi, geliştirdiği bu projelerle birlikte güzel işler yapmayı hedefliyor. Bu başarı Kepez'in başarısıdır. Büyük bir onuru biz, Antalya'ya ve Kepez'e götürdük."

"Sokakta kirli bir dünya var"

Son iki yıldır ilk kademe okullarında yaptıkları yetenek taraması ile hem futbola ilgi duyan çocukları keşfettiklerini hem de çocukları sokağın kötülüklerinden koruduklarını ifade eden Tütüncü, "Bu yıl seçilen 560 öğrenci, geçtiğimiz yıl seçilen bin 100 öğrencinin hepsi Arda Turan ya da dünya yıldızı bir futbolcu olmayacak. Sokakta kirli bir dünya var. Eğer çocuklarımızı bir şeylerle meşgul edemezsek, Allah korusun çocuklarımız ergenlik dönemlerinde kendilerini ispatlamak için bazı kötü niyetli insanların ağına düşebilirler. Projemizle, çocuklarımızı sokağın kötü alışkanlıklarından koruyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kepez'in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi'ne Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement