Kepez İzmirlioğulları Ortaokulundan Tübitak Yarışmasında Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Kepez İzmirlioğulları Ortaokulundan Tübitak Yarışmasında Büyük Başarı

Kepez İzmirlioğulları Ortaokulundan Tübitak Yarışmasında Büyük Başarı

Kepez izmirlioğulları Ortaokulu her ile sadece 16 kontenjan verilen TÜBİTAK 4006 proje yarışmasında 56 seçkin proje hazırlayarak 5 bin TL ödül almayı hak etti.

12.04.2014 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez izmirlioğulları Ortaokulu her ile sadece 16 kontenjan verilen TÜBİTAK 4006 proje yarışmasında 56 seçkin proje hazırlayarak 5 bin TL ödül almayı hak etti.

Okulda Kurulan bilim fuarına, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Naci Kılıç, Şube Müdürleri, Hayırsever İş adamı İbrahim İzmirli, Kdz Ereğli Okul Müdürleri, öğretmen ve vatandaşlar katıldı. 6- 11 Nisan tarihleri arasında kurulan Fuara 3 bin 500 civarında kişi ziyaret etti. Okul Müdürü İsmet Kalıçlı, "2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında "Eğitimle değişirim, çevremi değiştirebilirim" sloganıyla yola çıkan Kepez İzmirlioğulları Ortaokulu geçen yıllar içerisinde birçok başarılara imza atmıştır. Bilim, sanat ve spor dallarında başarılarla dolu birçok faaliyetler göstermiştir Kepez İzmirlioğulları Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri ile her zaman seçkin, örnek ve bilgili insanlar olmuşlardır. Kepez İzmirlioğulları Ortaokulu eğitim anlayışının temeli fedakarlık ve sevgidir. Okulumuz yeni fikirlere açık olmasıyla, yaptığı etkinliklerle eğitim camiasında hep örnek olmuştur. Okulumuz 2013/2014 eğitim öğretim yılında il sportif ve bilim dallarındaki faaliyetlerde ismini Tüm Türkiye'ye duyurmuş basında ve medyada ses getirmiştir. Okulumuz futbol müsabakalarında Zonguldak il ikincisi olmuştur. Masa tenisinde İl İkinciliği ve üçüncülüğü derecelerinde bu yıl başarı göstermiştir. Satranç dalında İl dördüncü derecelerine sahiptir. Okulumuz çevresiyle bütünleşmek üzere etkinliler düzenlemektedir. Fedakarca çalışan Okul aile birliğimiz 8 Mart dünya kadınlar gününde 3000 bayana ilçemiz sevgi barış dostluk düğün salonunda etkinlik düzenleyerek büyük takdir toplamıştır. Ayrıca okulumuz milli gelenek ve göreneklerimize bağlı bir kurumdur. Muharrem ayında hiçbir maddi karşılık beklemeden bahçemizde 5000 kişiye aşure dağıtılmış yine halkımızın takdirini kazanmıştır. Bir bilim yuvası olarak okulumuz Türkiye'de dokuzuncusu düzenlenen 'Bu benim eserim' adlı prestijli proje yarışmasında Türkiye çapında sergilenmeye değer 22 proje arasında 4. Olarak değerlendirilmiş. Projeyi gerçekleştiren öğrenci ve danışman öğretmenleri şuan itibari ile Ankara'dadırlar ümidim oradan da Türkiye birinciliğiyle dönmeleridir. Bu gün ise bura da fedakarca çalışkan tüm öğretmen ve öğrencilerimin büyük emekleriyle TÜBİTAK 4006 bilim fuarına 25 proje taahhüt etmelerine karşın 56 proje hazırlamış. Hem okulumuza 5 bin TL maddi para kazandırmış hem de bilim adına büyük bir heyecan atmosferi yaratmışlarıdır" dedi.

Hayırsever İşadamı İbrahim İzmirli ise "Okulunuza öğretmenlerinize sahip çıkın derslerinize çalışın" diyerek bu tür çalışmaları takdirle karşıladığını dile getirdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez İzmirlioğulları Ortaokulundan Tübitak Yarışmasında Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement