"Kepez Kart" Hayata Geçiyor - Son Dakika
Yerel

"Kepez Kart" Hayata Geçiyor

"Kepez Kart" Hayata Geçiyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu dönem hayata geçireceği 70 projesinden biri olan Kepez Kart uygulamasını, Halk Bankası ile imzaladığı törenle gerçekleştirdi.

20.09.2014 13:02  Güncelleme: 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu dönem hayata geçireceği 70 projesinden biri olan Kepez Kart uygulamasını, Halk Bankası ile imzaladığı törenle gerçekleştirdi.

Kepez bölgesine aidiyet duygusunu, Kepez Kart'la kazandırmak istediklerinin altını çizen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Seçim vaatlerimizden 70 projemizin içerisinde de olan Kepez Kart uygulaması artık Kepez'de hayat buluyor. Bugün Halk Bankası ile imzaladığımız protokol çerçevesinde bu planımızı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza çeşitli noktalardan indirimlerin sağlanacağını ve esnaflarımızın daha çok kazanmaları bakımından çok önemli bir adım" ifadesini kullandı.

Seçim vaatlerinde ifade ettikleri gibi bu projeyi iki amaç için yaptıklarını belirten Başkan Tütüncü, "Bunlardan birincisi bölgemizde oturan hemşehrilerimizin kullanabilecekleri sadece onlara özel bir kredi kartı olması ve üye işyerlerinden yapılan alışverişlerde çok özel indirimlere ya da bunun yanında önemli ödeme kolaylıklarına kavuşa bilmesiydi. İkinci amacımız da esnaflarımıza yeni imkanlar getirebilmek yerel yönetimler için önemli bir öncelik. Çünkü esnafı mutlu, çalışanı mutlu bir Kepez'i meydana getirebilmek için bunu muhakkak yapmak zorundayız. Esnafımızın kar marjını artırabilmeleri için bu kolaylıkları hem vatandaşımıza hem de Kepez halkına sunmak istiyoruz" dedi.

Vatandaşlara belediye harç, vergi ödemelerinde kolaylık sağlayacak, belediyemize ödeyecekleri her kuruşu çok uygun ödeme koşullarına sahip olacaklarını belirten Başkan Tütüncü, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

"Vatandaşımıza ve bölgemizdeki esnafımıza çok önemli avantajlar sağlayacak ve aidiyet duygusu etrafında bölgemizdeki hemşerilerimizi birleştirebilecek. Bu kartın yaygınlaşmasıyla birlikte, çeşitli sosyal amaçlara dönük adımlarda yapılabilecek. İnanıyorum ki hem esnafımız hem de halkımız mutlu ve memnun olacaklar." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Kepez Kart' Hayata Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement