Kepez Kent Konseyi'nin Yeni Yönetiminden Başkan Tütüncü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kepez Kent Konseyi'nin Yeni Yönetiminden Başkan Tütüncü'ye Ziyaret

Kepez Kent Konseyi\'nin Yeni Yönetiminden Başkan Tütüncü\'ye Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde kongresini yapan Kepez Kent Konseyi’nin yeni Başkanı Abdullah Sürekli, yürütme kurulu üyeleriyle Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

02.03.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde kongresini yapan Kepez Kent Konseyi'nin yeni Başkanı Abdullah Sürekli, yürütme kurulu üyeleriyle Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Kent Konseyi'nin yeni yönetimine görevlerinde başarılar diledi. Kent konseylerinin katılımcı demokrasi adına önemine vurgu yapan Başkan Tütüncü, "Konseyler, vatandaşların yönetime katılmaları, yönetime isteklerini, taleplerini bir kamusal talep olarak iletebilmeleri noktasında, önemli makamlar ve mevkilerdir. Bu iyi değerlendirildiği zaman kent konseyi, vatandaşlarla idare arasında, köprü vazifesini çok iyi görmüş olur" dedi. Başkan Tütüncü, Kepez Kent Konseyi'nden beklentisini ise "Kepez Kent Konseyi'nin, vatandaşlarımızın talepleri konusunda belediyemize yol göstermesini, yapacağımız projelerin vatandaşlarımızın önceliklerine göre değerlendirmesini, vatandaşlarımızın talepleri istikametinde projeler üretilmesi konusunda belediyemize fikir vermesini arzu ediyorum" sözleriyle dile getirdi.

Kepez'i, gençlik, kültür, sanat, eğitim ve spor şehri yapma vizyonlarının olduğuna işaret eden Başkan Tütüncü, "Bu vizyon istikametinde yürüyoruz. Elbette ki asfalt, yol ve park gibi temel belediyecilik hizmetlerini vatandaşlarımıza ulaştırmak belediyemizin temel görevi. Bu temel görevini yaparken bir şehir kimliğini oluşturabilmek için yukarıda belirttiğim hedefleri gerçekleştirmeye ihtiyacımız var. Hep bu istikamette çalıştık. Bu istikamette çalışırken ortaya koyduğumuz adımların, attığımız her imzanın, ortaya koyduğumuz her eserin 10-15 yıl sonra büyük bir teveccühle karşılanacağını biliyorum. Kent Konseyimizin de yukarıda söylediğim hedefler doğrultusunda aktif bir rol oynamasını, sorumluluk üstlenmesini, sosyal sorumlulukları hem bizimle hem sivil toplumla bölüşmesini arzu ediyorum" açıklamasını yaptı.

Kepez Kent Konseyi Başkanı Abdullah Sürekli de her kesime yönelik çok keyifli projeler hazırladıklarını ve önümüzdeki günlerde bu projeleri hayata geçirmeye başlayacaklarını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Kent Konseyi'nin Yeni Yönetiminden Başkan Tütüncü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement