Kepez Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kepez Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Kepez Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Kepez Belediyesi’nin Ramazan ayı kapsamında düzenlediği 66 mahalleli iftar programı Sütçüler ve Varsak Şelale Mahallelerinde devam etti.

08.07.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi'nin Ramazan ayı kapsamında düzenlediği 66 mahalleli iftar programı Sütçüler ve Varsak Şelale Mahallelerinde devam etti. Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşlarla beraber iftar yaptı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan tütüncü, Varsak Şelale ve Sütçüler mahallelerinde iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. İftar programı öncesi mahalledeki evleri ziyaret eden Tütüncü, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Özellikle çocukların sevinç gösterilerini karşılıksız bırakmayan Tütüncü, hediyeler ile onları sevindirdi. Yaşlıları da ziyaret eden Başkan Tütüncü, mahalledeki taziye evlerine uğrayarak baş sağlığı diledi. Tütüncü, mahalle gezisi sırasında tüm vatandaşları iftar sofrasına davet etti.

Önce Sütçüler'de ardından da Varsak Şelale Mahallesi'nde iftar sofrasına oturan Tütüncü, ramazan ayının sevincini Kepezlilerle paylaştı. İftar öncesi Başkan Tütüncü, birlik beraberliğin yaşandığı mütevazı sofralarla Ramazanın anlam bulduğunu belirterek, beş yıldızlı otel iftarları yerine mütevazı sofralarla Ramazanın daha da anlamlı bir hal aldığını ifade etti.

SEYİR TERASINDA YOĞUN İLGİ

Mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve ilçe yönetiminden çok sayıda ismin katıldığı programın son durağı Seyir Terası oldu. Akşam keyfi yapan aileleri selamlayan Tütüncü, ricaları kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement