Kepez Ramazan Şenliklerinde Adıyaman Gecesi - Son Dakika
Yerel

Kepez Ramazan Şenliklerinde Adıyaman Gecesi

Kepez Ramazan Şenliklerinde Adıyaman Gecesi

Kepez Belediyesi’nin Ramazan etkinliği alanı, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin sıra gecesine ev sahipliği yaptı.

06.07.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi'nin Ramazan etkinliği alanı, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin sıra gecesine ev sahipliği yaptı. Adıyaman'ın kültüründen örneklerinin sunulduğu geceyi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de izledi.

Kepez Belediyesi, Ramazan etkinliğinde düzenlediği "hemşehri geceleri" ile Anadolu'nun farklı kültürlerini Antalyalılarla buluşturmaya devam ediyor.

Kepez Ramazan etkinliği sahnesinin konuğu bu kez Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği, etkinlikte "sıra gecesi" düzenledi.

Adıyaman Harfane Ekibi'nin sıra gecesi ve mahalli sanatçı Mehmet Aslan'ın seslendirdiği yöresel türküler ile Kepez'de, Adıyaman rüzgarı esti. Sıra gecesi ile Antalya'da yaşayan Adıyamanlılar, memleket hasretlerini giderdiler.

Sıra Gecesi'ni Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer de izledi. Sahneye davet edilen Şahin ve beraberindekiler, konser alanındaki vatandaşları selamladılar.

Şahin, konuşmasında "Sizlerle birlikte olmaktan bahtiyarlık duyuyorum. Antalya'da yaşıyor olsanız da doğduğunuz toprakları, ecdadınızın bulunduğu toprakları hiç bir zaman unutmuyorsunuz. Bu nedenle sizleri tebrik ediyorum. Cenabı Allah, Ramazan'ın bereketinden, feyzinden istifa etmeyi hepimize nasip etsin" dedi.

Şahin, konuşmasının ardından Başkan Hakan Tütüncü ile mahalli sanatçı Mehmet Aslan'a ve Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Recep Ejderha'ya çiçek verdi.

Mehmet Ali Şahin ve beraberindekiler, daha sonra seyircilerin arasında bir süre Mehmet Aslan'ın konserini izlediler.

Başkan Tütüncü, Adıyamanlılar gecesinden önce Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 23. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin'e, Ramazan etkinliği alanını gezdirdi. Şahin, etkinlik alanındaki AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı standını da ziyaret etti ve partililerle fotoğraf çekildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Ramazan Şenliklerinde Adıyaman Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement