Kepezli 215 Öğrenciye Doğum Günü - Son Dakika
Yerel

Kepezli 215 Öğrenciye Doğum Günü

Kepezli 215 Öğrenciye Doğum Günü

Kepez Belediyesi, spor okulları ile etüt merkezlerinde eğitim gören Kasım ayı doğumlu 215 öğrenci için doğum günü düzenledi.

28.11.2016 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, spor okulları ile etüt merkezlerinde eğitim gören Kasım ayı doğumlu 215 öğrenci için doğum günü düzenledi.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin spor okulları ile etüt merkezlerindeki Kasım ayı doğumlu çocukların doğum günü pastasını kesti. Belediyenin her ay geleneksel olarak düzenlediği toplu doğum günü kutlaması Turgut Özal Spor Salonu'nda yapıldı. Canlı müzikle yapılan ve süslenen spor salonu fuayesine gelince sevinç gösterileriyle karşılanan Başkan Tütüncü, çocukların yer aldığı tüm belediye faaliyetlerinde yer almak istediğini ifade etti.

Çocuk dostu belediyeyiz

Tütüncü, çocukların mutluluğunu artırmaya yönelik çalıştıklarını vurguladı. Çocuk dostu belediyecilik anlayışında hizmet verdiklerinin altını çizen Tütüncü, "Birçok çalışmayla, çocuklarımıza güzel bir gelecek armağan etmek istiyoruz. Sizlerle el ele gönül gönüle aydınlık yarınları inşa edeceğiz. Yavrularımızın doğum günlerini tebrik ediyor, hayırlı bir ömür diliyorum. İnşallah çocuklarımız anne ve babaların, vatanlarına, devletine yararlı birer evlat olsunlar" diye konuştu.

Pastayı birlikte kestiler

Konuşmasının ardından çocuklarla birlikte dev yaş pastalarını kesen Tütüncü, kendisini örnek alan öğrencilere birlik ve beraberlik duygusunu aşıladı. Davetliler pastaların tadına bakarken, Tütüncü her doğum günü çocuğuyla birlikte tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepezli 215 Öğrenciye Doğum Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement