Kerastase Densifique ile Saç Dökülmesine Son! - Son Dakika
Advertorial

Kerastase Densifique ile Saç Dökülmesine Son!

Her gün daha da çok dökülen; hava değişimlerinin, stresin ve farklı farklı işlemlerin kurbanı olan saçlarınız için çok üzüldüğünüzü biliyoruz. Sizler ne yaparsanız yapın kaybettiğiniz saçları geri döndüremiyor ince, cansız, seyrek, saçlarla hayatınıza mutsuz bir şekilde devam ediyorsunuz. Yanlış ürünler kullanarak ve üst üste işlem yaptırarak, o kıyamadığınız saçları daha kırıyor hatta küstürüyorsunuz.

20.03.2017 09:02  Güncelleme: 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Herkesin bildiği gibi saç uzunluğu bir kadın için oldukça önemlidir. Kadını, saçının sağlıklı uzunluğu ve ne kadar hacimli olduğu konusunda güzel sözler duymak her zaman mutlu eder ki mutlu olması için aynada ne kadar sağlıklı ve güçlü saçlara sahip olduğunu görmesi de yeterlidir. Ancak maalesef bu mutluluğu her kadın yaşayamaz ve arzu ettiği saçlara ulaşana kadar da sancılı dönemlerden geçer. Uzun yıllar boyunca saç uzatan formüller ortaya atılmış ancak hiçbiri %50'nin üzerinde etki yaratamamış ve saçı kökten uca güçlendirmek yerine ince kalmış, sağlıksız gözüken uzun saçlar ortaya çıkartmıştır.

Çoğu kadın bakımsız saçlardan kesim ile kurtulmaya çalışmış, saçın aslında kökten zedelendiğinin farkına varamamıştır. Saç uçlarından kurtulmak her zaman kolaydır peki ya kök ve saç derisi? İşte bu noktada işlem gören saçlardaki sağlıksız görüntüden, yalnızca kesim ile kurtulabileceğimizi düşünmenin oldukça yanlış olduğunun farkına varıyoruz. O halde ne yapmalıyız? Yapmamız gereken mucizevi bir etki araştırmaktır. Ancak bu etkiyi araştırmak için oldukça geç kaldığınızı belirtmekte fayda var. Sebebi ise Kerastase markası zaten 24 yıldır sizler için bu konuda araştırmalar ve geliştirmeler yapıyor. Uzun zamandır da keşfettiği kök hücre teknolojisi ve bu teknolojinin yeni saç oluşumuna yaptığı katkıyı Kerastase Densifique serisi ile sizlerle paylaşıyor. Unutmayın ki saç uzatma da önemli olan saçı sadece santimetre olarak uzatabilmek değildir. Seyrelen saçlarınızı çoğaltırken ilk gözlemlenmesi gereken aşama; saç derisinin ve saç köklerinin canlanması ve devamlı yenilenmesidir. Bu ihtiyaçlara anında karşılık verecekürünleri, saçınıza inanılmaz bir parlaklık, dayanıklılık ve en önemlisi de sağlıklı bir görünü katacaktır. Yine bu sayede incelmiş, bakımsız gözüken uzun saçlar yerine güçlü ve dayanıklı saçlar ile ışıldayacaksınız. Sokaklar artık sizler için birer podyum olacak ve siz bu muhteşem serinin kullanıcıları olarak özel hissedeceksiniz…


Neden Kerastase Densifique Serisi?

Öncelikle kadınlar satın aldıkları çoğu ürünün saçlarını ağırlaştırdığından ve yağlı bir görünüme kavuşturduğundan şikayet ederler. Aynı zamanda bazı bakım ürünlerinin saçta bıraktığı kokuda rahatsız edici boyutlara varabilir. Bu olumsuzlukların hiçbirineürünlerinin hiçbirinde rastlamazsınız. Anlata anlata bitiremediğimiz bu seri; saç şampuanı, saç tellerini dolgunlaştıran serum, saç oluşumunu destekleyen serum, yoğunlaştırıcı köpük ve saç maskesinden oluşur. Bu ürünleri birlikte kullanmak faydalı olduğu gibi ürünlerin kapağını açtığınız andan itibaren üründen burnunuza gelen koku rahatsız edici olmak yerine birçok kullanıcı tarafından şiddetle övülmüş ve serinin akılda kalan en önemli özelliklerinden biridir. Bir diğeri ise saçta ağırlık ve yağlı görünüme hiç rastlanmamasıdır.

Özel formülü içerisinde bulunan besin kaynakları sayesinde, saçın ihtiyaç duyduğu tüm vitaminleri karşılar ve saçlar çok daha sağlıklı uzar. Ancak bu serinin en ayrıştırıcı özelliği yeni saç oluşumunu desteklemesidir. Geliştirdiği kök hücre teknolojisi sayesinde yepyeni ve sağlıklı saç tellerinizin oluşmasını sağlayarak, saç dökülmesinden bıkmış seyrek saçlı kitleyi aynalar ile yeniden buluşturur.

1700 saç telini 3 ay gibi bir sürede yeniden elde ettiğini iddia eden ürün kısa sürede aldığı geri dönüşlerle, saçlarıyla başı dertte olanların beğenisini toplamıştır. Sizlerde daha dolgun ve daha sağlıklı uzayan saçlar için Kerastase Densifique ürünlerini denemeden pes etmeyin!

Alışveriş için:

Son Dakika Advertorial Kerastase Densifique ile Saç Dökülmesine Son! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement